10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Police Herredufte

Police blev grundlagt i Italien i 1983. De fokusere hovedsageligt på solbriller og er hurtigt blevet kendt for deres moderne, rockede stil og udfordrende still - perfekt for 80'erne hvor solbriller blev en stor del af moden.

Efter deres internationalle solbrille succes, kastede Police sig over parfumer i 1990'erne, med stor succes. Deres første duft de lancerede var Police Original (1997), en aromatisk duft til mænd med noter af bergamot, mint og lavendel.

Siden da har Police produceret en lang række dufte til mænd, inklusib To Be (2011) en frisk kombination af sort peber, grapefrugt og viol, der kommer en den berømte flakon formet som et kranium. Denne duft er siden blev produceret i mange forskellige udgaver såsom To Be The King (2013) der er en mackuling duft i en sort flakon med guldkrone.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.