10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Paul Smith Herredufte

Paul Smith er en Engelsk mode desiger, kendt for hans herrekollektion.
I 2000 slog dronning Elizabeth II Paul Smith til ridder, for hans 30 års tjenester til mode. Hans eventyr i modeverden begyndte allerede da han bare var 16 år gammel. Hans kæreste på tidspunktet, Pauline (som nu er hans kone), havde en uddannelse i mode og hjalp ham til at skabe hans første herrekollektion, som blev fremvist i Paris under mærket Paul Smith. Hans kollektioner er designet i Notthingham og London, og produceret i England og Italian. Alle Paul Smith butikker er forskellige, og afspejler det pågældende lands kultur. Han har nu 14 forskellige kollektioner, inklusiv dufte.

Hans første dufte var lanceret i 2000, og blev kaldt Paul Smith Men og Paul Smith Women. Hans dufte omfavner britisk stil, med et gnist at kreativitet. Hans mest populære dufte inkludere "Extreme", som har en sød og intens duft, "Optimistic", med krydrede, træagtige, friske noter og Paul Smith Man, som er en beroligende og afslappende Eau de Toilette.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.