10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Paris Hilton Herredufte

Forretningskvinden, socialite og forfatter Paris Hiltons formue overstiger $100millioner, uden nogen form for hjælp fra hendes familie. Dette er langt fra det billede de fleste af os har festaben der næsten blev fjernet som arving fra Barron Hiltons arveliste. Paris har tjent sine egne penge ved på hendes forretninger, såsom at være med i over 25 film, House of Wax (2005), Raising Helen (2004) og The Dog Who Saved Christmas (2010), bar for at nævne nogle for, og producere hende egne tv serier som The Simple Life (2003-2007), My New BFF series (2008-2011) and The World According to Paris (2011). Paris er på nuværendetispunkt aktiv som international DJ og en New York bedstsælgende mode designer. Der er 44 Paris Hilton butikker verden over, hvor der sælges tøj, tasker og parfumer. Selvom Paris på nuværende tidspunkt arbejder som DJ, har hun kun udgivet ét album fra 2006. Dette album skabte en del røre, men vi kan ikke komme uden om at Stars Are Blind var et hit.

Paris's første dufte Paris Hilton og Paris Hilton for Men blev lanceret i 2005. Paris Hilton for Men er en aromatisk duft med skønne noter af figen blade, mango og pink peber. Yderligere to dufte til mænd blev lanceret i 2006, nemlig Heir and Just Me for Men. Begge disse dufte var lanceret for at komplimentere kvinde versionerne af samme navn, men de har stadig en maskulin og unikke. Just Me for Men blander de frugtagtige noter af blåbær og mandarin med krydderede noter af muskatnød og røgelse.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.