Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Paco Rabanne Herredufte

Paco Rabanne aftershave til mænd er en ideel gave. Her hos Parfume Klik har vi et stort udvalg af Paco Rabanne dufte, som du kan vælge imellem, alt sammen til fantastiske priser. Se vores udvalg af cologne, aftershave lotions og gavesæt.

Hvem er Paco Rabanne?

Paco Rabanne er en spansk-fransk modedesigner og parfum-skaber. Oprindeligt en uddannet arkitekt, men Rabanne vendte sig mod smykker efter eksamen og blev til sidst ansat af mærker som Dior og Balenciaga i midten af 1960'erne. Han fortsatte med at udvide sin viden om mode og design og startede sit eget firma i 1966.

I 1973 blev de første aftershaves til mænd af Paco Rabanne lanceret, kaldet Paco Rabanne Pour Homme, en barbershop-inspireret fougére duft med aromatiske toner. Den firkantede grønne flaske er blevet ikonisk og passer godt til den rene og græsagtige duft. Den mest populære Paco Rabanne parfume uden tvivl 1 Million (2008). Denne er blevet en go-to duft for mange mænd, og med sin smukke blanding af træagtige og krydrede toner er det en forførende favorit, der forbliver en bestseller. Køb vores sortiment af billige Paco Rabanne dufte til en fantastisk pris.
Vis Mere