10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Nina Ricci Herredufte

Modehuset Nina Ricci er berømt for sin legendariske duft kollektion der går tilbage til frigivelsen af de ikoniske kvinders duft L'Air du Temps i slutningen af 1940'erne. Selvom virksomheden hovedsageligt producerer dufte markedsført til et kvindelig publikum, så har de også udgivet en række af høj kvalitet mænds parfume.


Duft kollektionen blev først indført, da Nina Riccis bror Robert begyndte at lege med tanken om at frigive en Nina Ricci duft. Denne idé tog hurtigt form og på ingen tid, hjalp han couture huset medl et fremragende ry i kunsten af skabe parfumer. Den første mandlige duft blev ikke introduceret før i 1960'erne, hvor den aromatiske grønne Signoricci (1965) kom på markedet. Den kombinerer citrusfrugt med en blomstret midte og aromatisk base, med noter af tonka, desmerdyr, ege mos, cedertræ, rav, vetiver og labdanum. Den blev efterfulgt af den rene citrus duft Signoricci 2 (1976) og to stærke 80'er dufte Phileas (1984) og Ricci Club (1989). For nylig har virksomheden indført woody chypre duften Mémoire D'Homme (2002), der blev oprettet i et samarbejde af Christine Nagel og Rosendo Mateu. Med en grapefrugt og lakrids base på en krydret midte af ingefær og muskatnød og en træagtig base af rav, vetiver og cedertræ.

Nina Ricci blev overtaget af det spanske selskab PUIG i 1998. Selv om Ricci familien ikke har været aktivt involveret i firmaet siden Robert Riccis død i 1988, er kærlighed entil parfume fortsat at finde i familien: Roberts barnebarn Romano Ricci udgav sit eget succesfulde parfume firma ved navn Juliette has A Gun i 2005.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.