Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Mugler Herredufte

Parfume Klik er din one-stop-shop for at finde billige Thierry Mugler aftershaves og dufte online. Sammen med et stort udvalg af designerens bedste dufter, lagerfører vi også gavesæt og så meget mere!

Hvem er Thierry Mugler?

I 1978 åbnede en ung Thierry Mugler sin første butik i Paris på Place des Victoires, og på samme tid lancerede han også sin første modekollektion til mænd. I 90'erne lancerede han det Mugler parfume og aftershave-imperium, vi kender i dag. Med over 80 dufte under sit bælte er det ikke underligt, at designeren er blevet en international superstjerne i parfumeverdenen.

Den første Thierry Mugler-aftershave blev skabt efter den oprørske succes med hans første parfume til kvinder, Angel, som var en revolutionerende ny dufttype kendt som gourmand. Den første duft lavet til mænd blev kendt som Angel Men eller A*Men som forkortelse, frigivet i 1996 og en af de mest populære Mugler-aftershaves til mænd. Flasken er designet af Mugler selv, og duften er blevet frigivet i mange nye versioner og limited editions, herunder A*Men Gold, A*Men Pure Coffee og A*Men Kryptomint.

Hvis du leder efter en Thierry Mugler duft til mænd, som den populære Alien til ham, tag et kig på vores nedsatte dufte.
Vis Mere