Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Mont Blanc Herredufte

Mont Blanc er et tysk firma, grundlagt i 1908 af Claus-Johannes og August Eberstain, som producerer luksusprodukter, og er kendt for at lave skriveredskaber og ure af høj kvalitet. De startede med et lille udvalg af produkter, da de i første omgang kun fokuserede deres kreativitet på at skabe smukke fyldepenne, men deres første bemærkelsesværdige skrivepen, the Montblanc fra 1910, ville også senere give selskabet sit nuværende berømte navn, Mont Blanc. Selskabet havde i 1935 udvidet sine produkter til også at omfatte lædervarer, notesbøger og skrivemapper, som opfordrede et bredere spektrum af nye, og snart loyale kunder. I 1970'erne, da Mont Blanc blev erhvervet af Dunhill selskabet, overtog et andet selskab, ved navn Richemont Group, til gengæld hele erhvervet, sammen med andre luksusvarer huse, Cartier og Van Cleef & Arpels.

Det var under ejerskab af Richemont organisationen, hvor Mont Blanc oplevede den store udvidelse af produkter, med indførelse af størrere lædervarer såsom Attaché tasker, smykker og ure. Det var ikke før 2001, at Mont Blanc lancerede sin første duft, Presence; en let sød, orientalsk og træagtig duft til kvinder. Den mandlige version af Presence blev udgivet kort efter, og tilbyder en dejlig varm og krydret aroma, som komplimenterer den kvindelige version.

Mont Blanc lancerer ofte en ny duft sammen med en ny kollektion af luksusvarer, såsom ure kollektionen Timewalker, lanceret i 2005 ledsaget af herreparfumen Starwalker. Alle af Mont Blanc's dufte, om det er til mænd eller kvinder, er produceret i samarbejde med Inter Parfums Inc. Andre populære dufte i Mont Blanc's udvalg af herreparfumer og aftershaves omfatter de friske og krydrede noter af Presence Cool (2002), de søde balsamico og træagtige noter af Individuel (2003), de aromatiske friske og krydrede noter af Homme Exceptionnel (2008), de sødt duftende og krydrede noter af Legend (2011) og de varme og krydrede aromatiske noter af Emblem (2014), for blot at nævne få.

Mont Blanc - oplev noget ekstraordinært.
Vis Mere