Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Mexx Herredufte

Mexx er et international tøj firma, der startede i Amsterdam i 1986. I dag sælger og designer Mexx ikke kun deres egen tøj kollektioner herunder jakker og jeans; de har også en række briller og solbriller samt mænds cologne og dufte.

Historien om Mexx starter i 1968, da Rattan Chadha fusionerede sine to brands Moustache for men (M) med Emanuelle (E) for kvinder og forseglede det med to kys (XX). Siden da er Mexx vokset til at blive et internationalt etableret brand med over 800 butikker i mere end 55 lande.

I 2001 blev Mexx opkøbt af det amerikanske mode selskab Liz Claiborne, der beskæftiger sig med mode, design, tilbehør og parfume internationalt. Det er derfor ikke tilfældigt, at Mexx nu har mere end 50 dufte til sit navn.

Mexx blev endnu en gang solgt i 2012 til The Gores Group, som desværre gik konkurs med mærker. I 2015 blev mærket genoplivet af tyrkisk Eroglu Holding som relancerede Mexx i hele Europa. I dag er Mexx stærkere end nogensinde og sælger Mexx mode til mænd, en produktserie til børn opkaldt Mexx Kids, flere tilbehør og et stort udvalg af Mexx dufte samt tæpper og sengelinned.

James Blunt, den talentfulde singer/songwriter var talsmand for MEXX duft fra 2012 til 2014. James var ansigtet for Mexx Pure, en ren duft med noter af kardemomme og peber i toppen, et hjerte af tomat blade og vand noter mens basen består af mos og woodsy noter.

En anden duft som James var ansigt for er Energizing fra 2014. På parfume lancering beskrev James duften som ideel for ham "bare spray det på og gå" sagde han.
Energizing er frisk og frugtagtig duft, perfekt til sommerdage og ideel til en travl livsstil.

De fleste af Mexx dufte har en kvindelig pendant; dette er sandt for Mexx Black Men(Mexx Black Woman er modstykket). Mexx Sorte Men er en overraskende sød duft med en flot komposition af akvatiske aromaer, friske noter af åkande og træ akkorder på basen.
Magnetic er en anden duft som leveres i en mandlig og kvindelig version. Den mandlige version, Magnetic Man er en krydret dejlig duft med zesty top noter af rabarber, Artemisa, kumquat og aldehyder. Den forførende hjerte består af violet blade, koriander og vand overenskomst og basen er en spændende blanding af sandeltræ, patchouli, kashmir træ og moskus.

Værd at nævne er også Ice Touch Man fra 2014. Det er, som de fleste af de Mexx dufte, lavet til det sofistikerede unge marked.
Vis Mere