10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Mercedes-Benz Herredufte

Mercedes-Benz er synonym for luksus biler, og har procuderet biler siden teknologien blev udviklet i starten af dent 19.l århundred. Firmaet er et resultat af en fusion af de tyske bil producenter Daimler Mercedes og Karl Benz, hvis firmaer skulle være de første der nogensinde producerede en bil; Benz Patent Motorwagen blev konstrueret i 1880'erne. Med erfaring som denne er det ikke nogen overraskelse af Mercedes-Benz er en af de fornemmeste producenter i verdenen.

Mercedes-Benz biler er blevet populære ved deres store kunder og tilhængere såsom Elvis Presley, Coco Chanel, John Lennon og selv Fidel Castro har kørt den legendariske model 600 - en af verdens mest genkendelige klassiske biler. Selv Paven hyrede firmaet til at konstruere hans ikoniske Pope-mobile. Mercedes er ikke et mærke der er forældet, mere moderne fans a bilerne er blandt andet David Beckham, Kanye West og Britney Spears.

For at fejre den fantastiske arv har mærket introduceret en special edition Mercedes-Benz cologne i 2012. Duften er skabt i samarbejde med den kendte parfume mager Olivier Cresp som har designet duft for nogle af de mest populære parfume huse i verden såsom Dior, Thierry Mugler og Jean Paul Gaultier. Den første Mercedes-Benz duft har fanget følelsen af Merce3des med frisk bergamot, lemon, muskatnød og peber, på en base af patchouli, vetiver og cedertræ. Efter wdenne succes har Mercedes-Benz introduceret flere dufte, heriblandt CLUB (2013) og Mercedes Benz Man (2015),
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.