10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Mäurer & Wirtz Herredufte

Mäurer & Wirtz blev grundlagt i 1845 i Aachen af Michael Mäurer og hans stedsøn Andreas August Wirtz. De startede med at producere blød sæbe, rengøringsmidler og parfume toiletsæbe og distribuere disse. I de sidste to århundrede er firmaet vokset betragteligt og deres produkter er nu solgt i over 140 lande, Deres sæber, parfumer og kosmetik er delt ind i tre kategorier; Beauty, Prestige og 4711.

Mäurer & Wirtz er bedst kendt for deres dufte Nonchalance (1960), 4711 (1792) og Tabac (1955)
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.