10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Lolita Lempicka Herredufte

Josiane Maryse Pividals passion for modedesign storted i en ung alder, da hun begyndte at lave tøj til sine dukker. E´Hendes passion for kunst of poesi fik hende til at skifte navn til Lolita Lempicka (fra Nabokavs roman Lolita og maleren Tamara de Lempicka). Modehuset er mest kendt for deres kollektion af dufte, dog er Lolitas kjoler stadig populærer for deres delikate elegance og er blevet båret af en lange række kendte, så som Elle Fanning, som også var ansigtet for Le Premier Parfum duften. Lolita Lempickas designs er under indflydelse af hendes passion for eventyr, kunst og natur. Hendes kreationer er altid præsenteret af en eller anden form for magisk element af natur og fortryllede ord. Og det er lige nøjagtigt hvad der gør hende så unik sammenlignet med andre modehuse. Lolita samarbejdede også Nissan Motor Company i forbindelse med modifikationer af Nissan Micra. De har fortsat et partnerskab idag og tre versioner af Micraen er blevet udgivet, inklusive en cabriolet. Lolita har også startet et partnerskab med Samsung for at designe en mobiltelefon.

Lolitas første mande duft blev udgivet i 2000 og er kaldet Lolita Lempicka au Masculin. Dette er en orientalsk vanilje duft som er bragt i en masgisk lilla flaske det ligner en isblok. L'Eau au Masculin blev udgivet i 2010 og er en krydret og træagtig duft, bragt i en glimtrende æblegrøn flaske.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.