10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Due Uomo af Laura Biagiotti

Per Side
Sorter
Due Uomo af Laura Biagiotti er en træagtig og aromatisk duft for mænd.

Aftershaven har en unik blanding af friske, aromatiske og træagtige toner for at skabe en virkelig fængslende duft. Den åbnes med en sjy af lime, anis og røgelse, og smelter derefter sammen til et afbalanceret hjerte med noter af kokosnød og salvie, før den tørrer ned på bunden af vetiver, opopanax og patchouli.

Due Uomo af Laura Biagiotti blev lanceret i 2006 sammen med Due Donna parfumen til kvinder, inspireret af en kærlighedsroman.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.