Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Laura Biagiotti Herredufte

Leder du efter en ny aftershave til ham? Laura Biagiotti tilbyder en fantastisk samling af træagtige, krydrede og orientalske dufte til mænd, som den populære Roma Uomo aftershave. Se vores sortiment af Laura Biagiotti-dufte til mænd altid til overkommelige priser og tilføj en til din kollektion.

Hvem er Laura Biagiotti?

Laura Biagiotti er en italiensk modedesigner, der har omfavnet duftens verden. Mærket er en international succes siden lanceringen af deres første kollektion til kvinder i 1972, og Laura Biagiotti har selv vundet mange priser, herunder Knights of Labor-prisen fra Italiens tidligere præsident og Woman of the Year-prisen i New York.
Hendes dametøj var ikke for dyrt, men stadig luksuriøst, moderigtigt og lavet af stoffer af høj kvalitet; ting, der er blevet overført til linjen af afterhaves. Mange af duftene til mænd er designet til at ligne italienske vartegn. Signaturduften Roma Uomo, blev introduceret i 1995, og flasken er formet som et romersk tempel med fulde søjler og entablatur. Her på Parfume Klik har vi en stor vifte af Laura Biagiotti dufte til mænd og kvinder.
Vis Mere