10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Laura Biagiotti Herredufte

Leder du efter en ny aftershave til ham? Laura Biagiotti tilbyder en fantastisk samling af træagtige, krydrede og orientalske dufte til mænd, som den populære Roma Uomo aftershave. Se vores sortiment af Laura Biagiotti-dufte til mænd altid til overkommelige priser og tilføj en til din kollektion.

Hvem er Laura Biagiotti?

Laura Biagiotti er en italiensk modedesigner, der har omfavnet duftens verden. Mærket er en international succes siden lanceringen af deres første kollektion til kvinder i 1972, og Laura Biagiotti har selv vundet mange priser, herunder Knights of Labor-prisen fra Italiens tidligere præsident og Woman of the Year-prisen i New York.
Hendes dametøj var ikke for dyrt, men stadig luksuriøst, moderigtigt og lavet af stoffer af høj kvalitet; ting, der er blevet overført til linjen af afterhaves. Mange af duftene til mænd er designet til at ligne italienske vartegn. Signaturduften Roma Uomo, blev introduceret i 1995, og flasken er formet som et romersk tempel med fulde søjler og entablatur. Her på Parfume Klik har vi en stor vifte af Laura Biagiotti dufte til mænd og kvinder.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.