10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Lamborghini Herredufte

Lamborghini er en italiensk sportsvogn producent og et luksusmærke. Virksomheden blev grundlagt i 1963 og er stadig en af de mest eftertragtede bilmærker i verden. De lancerede deres første duft, Lamborghini Pour Homme, i 1999.

Da Ferruccio Lamborghini startede firmaet i begyndelsen af ​​60'erne var det med et enkelt mål; at skabe den hurtigste og mest raffinerede sportsvogn i Italien. På dette tidspunkt var Ferruccio allerede en industriel magnat. Han havde en simpel opvækst i en familie af drue landmænd og tjente hans penge ved at konstruere traktorer. Han elskede at købe biler og skille dem fra hinanden, og da han var i hæren, blev han kendt for sin dygtighed med en skruenøgle. Når Ferrari blev kendt for deres sportsvogne i slutningen af ​​50'erme, Lamborghini var imponeret, men blev hurtigt overbevist om at han kunne skabe en bedre bil ved hjælp af teknologier, han havde udviklet til sit traktor selskab. Han så Ferrars som alt for støjende og ikke robust nok, hovedsagelig en racerbil, der ikke var beregnet til at blive drevet rundt på almindelige veje. Ved brug af hans egne traktor dele, kom Lamborghini i gang med at fremstille sin egen luksus bil, den såkaldte Gran Turismo. Det var en højtydende type sportsvogn der kunne bruges til lange ture på alle slags veje. Lamborghini Miura P400 var mærkets første store succes og er stadig en klassisk bil. Lamborghini har siden gået på at være en af ​​de store luksus bilproducenter i verdenen, og navnet er synonymt med høj ydeevne og den største kvalitet. Bortset fra den legendariske Miura, omfatter nogle af deres mest kendte modeller Murcielago, Diablo og Aventador.

Den første Lamborghini duft til mænd var den elegante krydret og aromatisk Lamborghini Pour Homme. Duften kommer i en fed flaske der minder om mærkets klassiske biler og duften i sig selv er en blanding af citrusfrugter, peber, enebær, koriander og salvie på en bund af fyrretræ og orris rod. Andre bemærkelsesværdige eksempler på Lamborghini cologne er Overall (2004), en citron- aromatisk duft i et stopurs flaske og Lamborghini Classico (2013), en blanding af passionsfrugt, citron, krydderurter og lavendel på en woody benzoin base. Lamborghini aftershave og dufte er undertiden udgivet under navnet Tonino Lamborghini.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.