10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Lalique Herredufte

René Lalique blev født i 1860 i Marne (Frankrig), og år senere flyttede hans familie til Paris, hvor han studerede på Parisian School of Decorative Arts for at blive juvellør. Hans startede hans karierer som juvellør, ved at designe smykke til eksklusive brands, såsom Boucheron og Cartier, for at åbne hans butik op kort tid efter i 1887. Hans første kreation kombinerede klassisk stil med japansk inspiration, med brugen af materialer der aldrig var blevet brugt i branchen før. Han krearede hans eget sejl med initiallerne RL, som blev brugt på hans smykker, der var båret af kendte skuespillere og fornemme folk.

Firmaet startede et samarbejde med parfumeriet Coty, og de startede derefter på at udvikle en ny teknik for produktionen af parfume flakoner. De startede på at producere deres egne flakoner i Alsace – en region der er kendt for deres glas-produktions traditioner.

Efter René Laliques død i 1945, tog sønnen over, hvorefter hans barnebarn tog over i 1977.

Den første Lalique parfume blev introduceret i 1992 og var kaldet Lalique de Lalique. Kollektionen af dufte til mænd inkludere Lalique pour Homme (1997) der indeholder lavendel, bergamot og pomela, den krydderede Hommage a L'Homme (2011) og Louxor de Lalique (2006).
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.