10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Lacoste Herredufte

Det franske modehus Lacoste blev grundlagt i 1933, og er kendt for at sælger high-end tøj, sko, ure, makeup og dufte. Deres krokodille logo anderkendt internationalt. Grundlæggeren af modehuset, René Lacoste, blev kaldet Krokodillen pga. hans beslutsomhed på tennisbanen. Båndet imellem mærket og sport har altid været meget stærkt. Lacoste designer både tøj til tennis, golf og sejlsport. I 1952 blev de hvide og og multi farvede trøjer eksporteret til USA og blev brugt som symbol for overklassens kompetente sportsmand.

Benard Lacoste, søn af René, tog over i virksomheden i 1963 og siden da har virksomheden været solidt voksende. De opnåede deres popularitet i USA i de sene 70'er og i 80'erne blev Lacoste et must-have. Siden Benards død i 2006 har hans bror taget over ledelsen. Lacoste introducerede sko, ure, læder varere og dufte i 80'erne.

Den første duft for mænd var Lacosto Original som var introduceret i 1984. In 1996 lancerede de Booster, en frisk, aromatisk og træagtig duft baseret på noter af appelsin, eukalyptus, mynte og basilikum. Pour Homme var lanceret i 2002 and er en frugtagtig og frisk duft med noter af grapefrugt, bergamot, blomme og æble. Lacostes L12 12 kollektion består af hvide, blå, rød, sort og grøn flasker, der alle indeholde en specifik ingredients der reflektere farven på flaksne. Lacoste Live blev lanceret i 2014. Den er formet som en isterning of indeholder noter af grønne blade, lakrids of guaiac træ.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.