Kylie Minogue Herredufte

Fra 1986 til 1988 spillede Kylie Minogue rollen af Charlene i programmet Neighbours, som var et populært program blandt teenagers i Australien. Dette var starten på Kylies karriere, både som skuespiller og sanger og hendes succes er kun gået fremad siden hun som 18 årig føste gang viste sig på skærmen. I dag er Kylie en inspiration blandt mange kvinder, men hun er også en af de mest ikoniske kvindelige berømtheder for mænd, især blandt de homoseksuelle. Hun er berømt for hendes musikvideoer, heriblandt "Spinning Around", hvor hun bar, et par nu berømte bittesmå, guld hot pants. Kylie Minogue begyndte hendes musik karriere i en alder af bare 19 år med hendes første indspilning i 1987. Hendes stadig berømt single ”The locomotion” toppede den australske hitlisterne i flere uger og er stadig en af de mest kendte sange blandt mænd og kvinder den dag i dag (selv om ikke alle vil indrømmer det).

I 90'erne blomstrede Kylie Minogue’s musikkarriere og hun blev kendt som en succesfuld pop kunstner, der arbejdede med respekterede musikere såsom Nick Cave. Hun var desuden også med i en række film, både i hovedrollen og som cameo. I 2000 var hun med i den populære blockbuster 'Moulin Rouge'. En af hendes mest berømte forestillinger var i 2007 ved MTV Music Awards, hvor hun stjal showet ved frækt at udføre hende dengang hit " Kids” sammen med Robbie Williams. Andre kendte mandlige kunstnere som hun har arbejdet med er blandt andet Pet Shop Boys og The Chemical Brothers. I marts 2010 var Minogue en af de mest kendte berømtheder i Storbritannien. Hun blev hurtigt accepteret og adopteret som Englænder og er altid omgivet af et positiv buzz. Minogue er også berømt for at repræsentere de mange modsatrettede kvaliteter som nutidens moderne kvinde har. Hun er sensuel, men alligevel sød, sexet og charmerende. Hun er delikat såvel som stærk, forførende, glamourøs og sjov samt meget mere. De dufte og aftershaves som Minogue har lanceret gennem hendes kamp med kræft afspejler Kylie Minogue mangefacetterede personlighed.

Minogue er en meget efterspurgt kvinde og hendes popularitet er ikke faldet som årene er gået, tværtimod. Hun er blevet kåret som en af de hotteste kvinder i verden op til flere gange i mange forskellige mandeblade, såsom FHM, og blev tidligt i hendes karriere erklæret af medierne som et sex symbol. Hun har ingen problemer med de homoseksuelle og efter at hun blev fulgt af en del Drag Queens efter et show i 1988 har hun op til flere gange optrædt på homoseksuelle spillesteder. Minogue er siden hen blevet hyldet som et af de største homoseksuelle ikoner nogensiden og hun er en af de mest indflydelsesrige popstjerner på tværs af det homoseksuelle mandlige samfund til dags dato.

I 2009 udgav Kylie Minogue hendes første duft til mænd. Den er en stærk, vedvarende duft der oser af selvtillid, men på samme tid er følelsesmæssige og sensuel. Det er en kompleks og kontrasterende duft der repræsenterer en mand med mange modsætninger. Den forførende cologne ”Inverse” er det perfekte valg til den karismatiske mand og er perfekt til både dag og nat. Minogue er en stærk tilhænger af denne duft, hun siger at tiden var inde for hende for at lancere hendes første mandelige duft - hun ønskede at producere noget for den moderne mand eftersom hendes verden er fuld af smukke mænd der er ikke går efter stereotyperdufte men som gerne vil vælge noget helt utraditionelt, og det er det hun håbede at opnå med denne fantastiske duft.

Se alt
Kylie Minogue
Kollektioner