Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Kenzo Herredufte

Kenzo blev grundlagt i 1970 af den japanske designer Takada Kenzo. Kenzo flyttede til Paris i 1964 hvor han åbnede hans første butik der hed ”Jungle Jap”. Tonen for hans designs var finurlige prints og mangfoldige farvekombinationer der hurtigt vakte opmærksomhed alle de rigtige steder. Kenzo mærket er nu ejet af LVMH (Louis Vuitton, Moët Hennessy), men det betyder bestemt ikke at mærket har mistet sin quirky sans for avant-garde mode. Dette er dels takket være designere som Humberto Leon og Carol Lim, der forblive tro mod avantgarde essensen af Kenzo.

I 1983 lancerede Kenzo hans første herre mode linje til mænd med en god dømmekraft. Dette tog ham lidt tid inden den var helt færdigudviklet, og hjalp ham også til at lancere hans børnetøjslinje samt en linje med nips genstande til hjemmet. Dette led til at Kenzo, i 1999, kunne gå på pension. Han er dog stadig involveret i mærket og er ofte med når der drøftes design til nye kenzo produkter.

Kenzo introducerede sin første herre duft i 1991, Kenzo Pour Homme, der er en aromatisk akvatisk duft der findes i en meget modernet blå flakon. Andre populære herre dufte omfatter den varme og krydret Jungle Homme (1998), den aromatiske og friske L'Eau Par Kenzo Pour Homme (1999), den friske duft Tokyo (2007), L'Eau Par Kenzo Eau indigo (2009), og den krydrede friske Kenzo Homme Sport (2012) for blot at nævne et par stykker.
Vis Mere