10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Joop! Herredufte

Joop! er et tysk modemærke der er udtænkt af kunstneren og modedesigner Wolfgang Joop. Han lancerede mærket af samme navn i begyndelsen af 1980'erne efter at have arbejdet i årevis som freelance designer, hvor han blev kendt for sit arbejde med pels. Den første kollektion af tøj til mænd blev udgivet i 1985 og den første Joop! colonge blev udgivet i 1987.

Joop er uden tvivl bedst kendt for deres dufte for mænd i de typiske farvestrålende flasker. JOOP! Homme (1989) er meget genkendeligt i sin lyse lilla flaske og har en sensuel og frisk duft med blomster, krydderier og vanilje på en træagtig base. Den er kendt for sin utrolige varig holdbarhedog styrke, og vi anbefaler ikke at bruge mere end 1 eller muligvis to sprays, hvis du ikke vil have hele verden til at vide, at du er iført JOOP! Duften selv er en lækker blanding af maskuline noter og slik og har været favorit af eventyrlystne mænd i årevis. Der er dog mange andre bemærkelsesværdige duft, heriblandt Joop! Homme Wild (2009) og den super intense Joop! Homme Extreme (2014). En anden populære Joop dufte for mænd er Joop! Jump (2005), en energisk aromatisk fougere og Joop! Go! (2006), der blander zesty noter af rabarber, piment og bitter orange med en musky base for en frisk og sjov duft.

Wolfgang Joop selv forlod mærket ved årtusindskiftet og er nu i gang med et nyt mærke af hans, Wunderkind. Mærket vil fortsat være inspireret af hans finurlige designs.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.