Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

John Varvatos Herredufte

John Varvatos blev født i Detriot i 1996. Hans fanilie kommer fra den græske ø Cefalonia, hvor det eksotiske efternavn Varvatos stamme fra.

Varvatos startede med at arbejde i modebranchen has Polo Ralph Lauren da han var bare 17 år gammel. Efter at have samlet en masse erfaring forlod han Ralph Lauren i 1990, da han blev tilbudt at være chef for Calvin Kleins herretøjs design. Her var han blandt andet hjernen bag boxerbriefs - en blanding imellem boxershorts og brefs.

I 1995 vente Varvatos tilbage til Ralph Lauren, denne gang som ansvarlig for alt herretøjs design. Her var han ansvarlig for lanceringen af Polo Jeans Company.

Efter at have arbejdet for andres firmaer i 16 år, valgte Varvatos at starte hans eget mærke i 1999. Virksomheden startede med en tøj kollektion, der blev lanceret i New York i 2000. Senere samme år åbnede han den første butik i New York.

Udover at have sit eget modehus, har Varvatosd også arbejdet med forskellige mærker med limitid edition udgivelser. Samarbejder der er værd at nævne tæller blanct andet Converse og Chrysler.

Den første duft fra John Varvatos blev lanceret i 2004 og er kaldet John Varvatos. Den er præsenteret i en simpel, men meget stilet flakon der repræsentere Varvatos's Rock and Roll stil. Duften indeholder noter af læder, blomme og figen.

En af de bedst sælgende dufte til mænd a varvatos er Artisan. Duften blev lanceret i 2009 og er beskrevet som en citrus-kryderurt agtig duft der minder om forår og frisk luft.
Vis Mere