Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Jimmy Choo Herredufte

Jimmy Choo er en af de mest ikoniske mærker til både mænd og kvinder. Jimmy Choo henvender sig på ingen måder kun til kvinder, der findes adskillige linjer til mænd. Den første butik åbnede i maj 1996 på Motcomb Street i London, og der findes nu over 150 butikker i 32 lande, såvel som du kan finde Choos designs i mange specialbutikker og kendte prestigefyldte afdelinger i de store varehuse.

To år efter de først åbnede i London havde mærket udvidet sig til USA, hvor de åbnede to butikker i New York og Beverly Hills. Den internationale udvidelse fortsatte da Jimmy Choo sikrede sig placeringer i nogle af de mest prestigefyldte butikker i byer såsom Sloane Street og Bond Street i London, Avenue Montaigne i Paris, Via Condotti i Rom, Madison Avenue i New York, Rodeo Drive i Beverly Hills og Ginza i Tokyo.

Efter endt uddannelse arbejdede Choo i en butik i Hackney, som han åbnede i 1986, samtidig med at han lejede en gammel hospital bygning. Hans håndværk og design blev hurtigt bemærket af både mænd og kvinder, og hans kreationer var på ikke mindre end otte sider i et af det kendte modeblad Vogue (1988). I 1996 blev Jimmy Choo Ltd grundlagt med hjælp fra Tamara Mellon, den britiske redaktør for Vogue, og det varede ikke længe inden det sexede snit, moderigtigt design og enestående italiensk håndværk ramte plet hos det sofistikeret klientel, hvilket var årsagen til at den første kollektion nød så stor en succes.

Ikke alene tilbyder Choo et omfattende udvalg af herresko i exceptionel kvalitet, de tage tilbyder også den moderne mand de nyeste trends indenfor tilbehør og tasker, blandt andet har de deres helt egen sæsonmæssige kollektion til mænd. I 2003 blev Jimmy Choo tildelt en OBE af Dronningen af England for hans rolle i at gøre London til hovedstaden indenfor modebranchen. Han har også fået tildelt en honorær stipendium af University of Arts London (2009) såvel som at være vinder af 'The World's Outstanding Malaysian Designer 2011' Design fra Asia Award.

I april 2001 solgte Choo hans 50% ejerandel i selskabet for 10 millioner pund. Han har siden koncentreret sig om den eksklusive Jimmy Choo Couture linje der er produceret under licens fra Jimmy Choo Ltd og han fortsætter med at producere skønne dufte der oser af kvalitet og prestige. Jimmy Choo London linje, også kendt som Jimmy Choo Ready-to-wear omfatter tilbehør såsom håndtasker og "man bags" til den moderne mand.
Vis Mere