Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Jean Paul Gaultier Herredufte

Jean Paul Gaultier kan prale af en stor samling af aftershaves for mænd. Her hos Parfume Klik tilbyder vi et fremragende udvalg af Jean Paul Gaultier's dufte til mænd til lave priser, dette inkluderer aftershave gavesæt og lotions. Se på vores udvalg og køb i dag med op til 75% rabat på de vejledende priser.

Hvem er Jean Paul Gaultier?

Den berygtede franske designer har taget modebranchen med storm, siden han steg til succes, da han bare var 18 år. Han lavede hurtigt et navn for sig selv som en, der altid kan genopfinde sig selv, holde på sine fans og overraske pressen.

Nogle af hans værker kan øjeblikkeligt genkendes, især hans design til berømtheder, som Kylie Minogue på hendes 2008-turné. Det gælder også for Jean Paul Gaultier's dufte. Den første JPG aftershave for mænd var Jean Paul Gaultier Le Male, som blev lanceret på grund af hans succes fra dufte til kvinder som 'Classique'. Gaultier fortrækker at holde tingene simple og har derfor kun 4 eller 5 forskellige kollektioner af dufte til både mænd og kvinder; der er dog over 70 forskellige versioner af disse samlinger indtil videre. Nogle af de mest kendte parfumer til mænd inkluderer Fleur du Mâle (2007) og Kokorico (2011).

Se vores samling af Jean Paul Gaultier aftershaves og find et godt tilbud i dag.
Vis Mere