Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Issey Miyake Herredufte

Hvis du leder efter en frisk, men alligevel maskulin duft, kan du kigge på vores sortiment af aftershaves fra Issey Miyake. Udvalget af dufte til lave priser, inklusive cologne og gavesæt, vil være svært at modstå.

Hvem er Issey Miyake?

Issey Miyake er en japansk designer, bedst kendt for sin fantasifulde kvindemode og sine meget populære dufte. Han blev meget populær i 90'erne og han har også designet kostumer til balletter, skabt revolutionerende 'sewing computers' og endda lavet Apple mastermind, Steve Jobs, højhalsede trøje, som han berømt havde på næsten hver dag.
Siden begyndelsen har han været besat af stof og klude og hans design blander det traditionelle med det moderne. Ud over hans innovative designs skabte Issey Miyake en række colognes og dufte, som ofte er rene og minimalistiske. Issey Miyake aftershaves blev lanceret i 1994 med L'Eau d'Issey Pour Homme, en forfriskende og maskulin duft, som fortsat er en af mærkets mest solgte dufte til dato. Se vores udvalg af billige Issey Miyake dufte til mænd, som L'Eau d'Issey Homme Intense (2007) og Oceanic Expedition (2015).
Vis Mere