10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Issey Miyake Herredufte

Hvis du leder efter en frisk, men alligevel maskulin duft, kan du kigge på vores sortiment af aftershaves fra Issey Miyake. Udvalget af dufte til lave priser, inklusive cologne og gavesæt, vil være svært at modstå.

Hvem er Issey Miyake?

Issey Miyake er en japansk designer, bedst kendt for sin fantasifulde kvindemode og sine meget populære dufte. Han blev meget populær i 90'erne og han har også designet kostumer til balletter, skabt revolutionerende 'sewing computers' og endda lavet Apple mastermind, Steve Jobs, højhalsede trøje, som han berømt havde på næsten hver dag.
Siden begyndelsen har han været besat af stof og klude og hans design blander det traditionelle med det moderne. Ud over hans innovative designs skabte Issey Miyake en række colognes og dufte, som ofte er rene og minimalistiske. Issey Miyake aftershaves blev lanceret i 1994 med L'Eau d'Issey Pour Homme, en forfriskende og maskulin duft, som fortsat er en af mærkets mest solgte dufte til dato. Se vores udvalg af billige Issey Miyake dufte til mænd, som L'Eau d'Issey Homme Intense (2007) og Oceanic Expedition (2015).
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.