Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Iceberg Herredufte

Silvano Gerani og Guiliana Marchini grundlagde ICEBERG i 1974, som et datter selskab til Gilmar Group fra 1963. Hvad der startede som et lille firma, voksede sig hurtigt til et ikonisk sportstøjs mærke. Med innovative og moderne designs, ofte med tegnefilmsfigurer i deres design, var ICEBERG det første firma der lavede moderigtigt sportstøj. Idag proucere dig en lang række produkter, her i blandt kvinde, herre og børnetøj, sko, mineral vand og parfumer.

Med inspiration fra den amerikanske Pop Art genre, skabte Gerani og Marchini deres farverige kollketioner med den nyeste teknologi og materialer. Den første herre kollektion blev præsenteret i 1974, efterfulgt af en kvinde kollektion i 1976. ICEBERGS runway debut var i Milano i 1995, hvor mærket siden har vist deres seneste kollektioner. ICEBERG har tidligere haft flere kendte designere under arbejdene for sig, så som Marc Jacobs og Giambattista Valli. Mærket har også flere kendte tilhænger, blandt andet kan du finde Isabella Rossellini, Pamela Anderson, Farrah Fawcett, Paris Hilton, Sophia Coppola, Naomi Campbell og Iggy Pop i deres tøj.

Den første ICEBERG duft til mænd, Iceberg Homme, blev lanceret i 1991 og er en aromatisk citrus duft. Den blev efterfulgt af Twice (1995) og Universe (1997) Af nyere dufte finder du deres The Eau de Iceberg 74 kollektion indeholdende de sofistikerede dufte Eau de Iceberg Pour Homme (2010), Eau de Iceberg Amber (2012), Eau de Iceberg Cedar (2012), Eau de Iceberg Oud (2013) og Eau de Iceberg Sandalwood (2013).
Vis Mere