10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Hugo Boss Herredufte

Hugo Boss aftershave er blevet et populært valg for mænd og det er ikke svært at se hvorfor. Det smukt duftende sortiment inkluderer Boss Bottled, Hugo og Boss Bottled Oud samt aftershave-gavesæt til ham. Se vores udvalg af Hugo Boss-dufte altid til gode priser og tilføj en til din samling.

Hvem er Hugo Boss?

Hugo Boss har været et hurtigt voksende imperium siden de begyndte i 1924. Det tyske modehus har fundet verdensomspændende succes med mange prestigefyldte modeshows, og deres herretøj er udvidet til forskellige mærker som; Boss Orange, Boss Selection, Boss Green og Hugo.
I 1985 lancerede Hugo Boss sin første herreduft, Boss Number One, en maskulin fougére cologne med honning og tobak, hvilket var en enorm succes fra start af. Alle Hugo Boss-duftene fra de tidlige dage var til mænd. I dag tilbyder mærket dufte til både mænd og kvinder, og her på Parfume Klik, kan du købe Hugo Boss Eau de Toilette, Aftershave og Parfume, alt sammen til billige priser.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.