Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Guess Herredufte

Guess er et franks-amerikansk modemærke det blev grundlagt i de tidlige 80'er. Mærket er mest kendt for deres jeans, samt deres duft. Nogle af de mest populære Guess dufte til mænd tæller Guess Man (2006) og Guess Dare for Men (2014).

Guess, der også ses som GUESS?, blev grundlagt af brødrene Georges og Maurice Marciano. De fik senere selskab af deres brødre Armand og Paul, der gjorde Guess til et ægte familie foretagende. Brødrene voksede op i Marokko og kom fra en familie af rabbinere. De brød med deres fortid og begyndte istedet i modebranchen, ved at føre flere modebutikker i sydfrankrig. I de sene 70'er blev de interesseret i at starte deres egen foretning i Amerika, hvor den allerførste Guess butik åbnede i 1981. Den var placeret i det eksklusive Beverly Hills område.

I starten sælgede de kun jeans til kvinder, men i 1983 introducerede de en kollektion for mænd. Guess var en af de første mærker de gjorde stone-washed jeans populære. De legede også med idéen om at flytte på lynlåse, blandt andet med lynlåse på anklerne, der blev et af deres mest populære designs. På dette tidspunkt blev jeans anset som at være lidt ude af mode, men med en powerful marketing kampange og innovative designs, skabte Marciano brødrene ny popularitet. De klassiske 80'er jeans som karakteren Marty Mcfly bar i filmen Tilbage Til Fremtiden filmene var faktisk speciel lavet af Guess til filmen. Beverly Hills er trods alt lige ved siden af Hollywood!

Der er kommet mange gode Guess dufte på markedet de sidste år. Guess Man (2006) er en citrus aromatisk duft med en base a wormwood og noter af ingefær, lavendel, sandeltræ og fyr. Guess Suede (2007) er en varm, men stadig frisk, miks af citrus, ruskind og læder.
Vis Mere