Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Guerlain Herredufte

Hvis du er fan af Guerlain aftershaves, skal du ikke lede længere. Her hos Parfume Klik har vi en omfattende samling af Guerlain dufte til mænd, colognes og gavesæt til gode priser.

Guerlain Historie

Guerlain blev grundlagt i 1828 af Pierre-François Guerlain. Det er et brand med en enorm inflydelse og har en af de mest respekterede arve i parfumeverdenen. Deres dufte betragtes af mange for at være en hjørnesten i moderne parfumeri. Blandt deres mest kendte Guerlain colognes, aftershaves og dufte til mænd, finder vi den woody Vetiver (1961) og L’Homme Ideal (2014).

Efter at have tilbragt noget tid i England, hvor han fik en videnskabelig uddannelse, begyndte den unge kemiker at sælge engelsk eddike og parfume på Rue de Rivoli, da han vendte tilbage til Paris. Som uddannet kemiker regnede han snart ud, hvordan man lavede sine egne duftstoffer, og dette var begyndelsen på Guerlain. Han blev hurtigt en af de mest berømte parfume-skabere i Frankrig.
Efter Pierre-François Guerlain gik bort i 1864 forblev selskabet i familien i mere end et århundrede. Jacques Guerlain (1900-1955) skabte mange af mærkets mest kendte parfumer til kvinder, men det var ikke indtil hans barnebarn Jean Paul Guerlain overtog i 1950, at Guerlain også virkelig begyndte at fokusere på dufte til mænd.

Guerlain blev erhvervet af LVMH, det luksuriøse conglomerate, i 1994, og nye navne blev bragt ind, som Olivier Cresp og Thierry Wasser.
Vis Mere