Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Gucci Herredufte

Gucci er et luksus designer mærke grundlagt i 1921 af Guccio Gucci. Som ung mand arbejdede han i London som en elevator dreng. Da han tog gæsterne fra gulv til gulv på det luksuriøse Savoy Hotel blev han interesseret i de fine klæder de mænd og kvinder bar samt deres dejlige designer bagage. Gucci havde øje for detaljer, og da han vendte tilbage til Italien startede han sin egen virksomhed og begyndte at sælge sadler samt rejsetasker og andre luksus læder vare som dem, han havde set i London. Han fik hurtigt et godt ry for sine kvalitets varer, primært på grund af hans design, men også fordi han kun hyrede de allerbedste håndværkere, som han havde råd til.

The House of Gucci voksede hurtigt og flyttede væk fra ride produkter til auto-mobiler. Med tiden vil de producerer kufferter, læder handsker og andre luksus rejse elementer. I 40'erne skabte Gucci deres nu berømte læder taske med et bambus håndtag. De begyndte også at bruge andre materialer end læder til deres design, som følge af væsentlige mangler forårsaget af anden verdenskrig. I løbet af 60'erne og 70'erne var Gucci en af de mest populære modebrands i verden, indtil et fald i slutningen af 80'erne.

Tom Ford sluttede sig til Gucci i 1990, først for at designe en tøj kollektion, men senere som kreativ direktør. Hans rolle var at genopfinde Gucci mærket som næsten blev ødelagt af interne stridigheder i familien. Han formåede at vende virksomheden rundt og i dag vil du igen finde Gucci som et af de ledende internationale modebrands. Gucci er det største sælgende italienske mærke i verden, og deres designs er fortsæt fast inventar på den røde løber.

Udover kvinde tøj har Gucci også et udvalg af jakkesæt, skjorter, slips og sko. Gucci har også designet luksus ure, der samler deres varemærke italiensk flair med det fine schweiziske håndværk. Gucci solbriller med varemærket GG logo er også blevet meget populære. I 1976 lancerede Gucci deres første mandlige duft. Gucci Pour Homme. Adskillige Gucci herre dufte har fulgt siden. Nogle af vores foretrukne dufte omfatter Gucci by Gucci Pour Homme fra 2008. En maskulin, klassisk, glat, dyb og sofistikeret duft med noter af bergamot, cypres, patchouli, rav og elemi. Perfekt til aften, kontor eller leg.

Pour Homme II fra 2007 er en lettere og lysere version af Gucci Pour Homme duften. Den åbner med en frisk byge af viol blade og bergamot. Hjertet er en krydret blanding, der passer til bunden af oliventræ, tobaksblade, moskus og myrte. En nem herre duft til både dag og nat. I 2011 lancerede Gucci Gucci Guilty Pour Homme. En karismatisk parfume til den moderne mand, der ved hvad han vil, og ved, hvordan man får det. Udformningen af flasken er maskulin med koldt metal og tungt glas, komplet med varemærket GG logo placeret i midten, så du kan se den duftende væske inde.
Vis Mere