10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Givenchy Herredufte

Givenchy, et navn der er synonym for det pariske chic, blev grundlagt af Greve Hubert de Givency i 1952. Grundet hans fornemme opdragelse, startede Givenchy oprindeligt en karrier inden for jura, men hans hjertes ønkse om en anden karrier overkom hurtigt hans forældres ønske, og af en alder af bare 17 fik han mulighed for at arbejde med designeren Jacues Fath. Efter dette vellykkede samarbejde søgt han mere erfaring hos designere som Lucien Lelong, Robert Piquet og Elsa Schiaparelli. Efter al den erffaring og indsigt i mode industrien var det ikke nogen overraskelse at Givenchys første collection var et stort hit, og blev rost for hans unikke blanding ad fransk elegance og amerikanske glamour.

I 1952 besluttede Givechy at etablere sit eget brand og luksuriøse modehus. På samme tid udkom hans anden kollektion, Les Séparables, som bestod af løse nederdele og bluser med puff, lavet af rå bomuld. I hans følgende kolloktion designede Givenchy også elegante aftenkjoler, feminine hatte og skræddersyede jakkesæt, der gjorde Givenchy kendt for hans parisisk chic stil. Det var først i 1957 at Givenchy besluttede sig for at springe ud i at lave parfumer. Den første parfume var den Audrey Hepburn inspirede “L'Interdit”, en delikat og pudder-agtig floral parfumemed dybbe træ noter afledt af sandeltræ og vetiver.

De første to herreduft fra Givenchy udkom i 1959 og var kaldet “Eau de Vetiver” og “Monsieur de Givenchy”. Disse dufte var meget populære blandet de af tiden fashionable mænd, men det var den generelle befolkning der virkelig var vild med den, hvilket var med til at fastslå Givenchy gode ry i årtier. Andre populære dufte fra Givenchys kollektion af dufte for mænd er den aromatiske Xeryus (1989), den varme og orientalsk krydderede Xeryrus Rouge (1995), den overdådigt søde og træagtige Pi (1998), den aromatiske citrus og træagtige Givenchy pour Homme (2002), de friske og krydderede noter i Play for Him (2008) og den trægtige og røgede duft af Gentlemen Only (2013) - bare for at nævne nogle få.

Givenchy - tidsløs skønhed og klassisk elegance.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.