10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Giorgio Armani Herredufte

Lige siden 1975, da Giorgio Armani startede, har firmaet vist sig at vokse støt år efter år. Det er nu et verdensberømt mærke der er kendt for dens kvalitet inden for mode og design. Giorgio Armani blev i 2001 hyldet som en af verdens mest succesfulde designere, og kan nu prale af at have et imperium med mere end 300 butikker fordelt i 37 lande, her sælges der en bred vifte af mode, tilbehør og kosmetik. I slutningen af 80’erne introducerede de deres første brille sortiment, og i 1991 kom selskabet A/X Armani Exchange. Begge har haft enorm indflydelse på mærket Armani og er en af grundene til at mærket i dag er kendt og elsket verden rundt.

Giorgio Armani huser nu flere mærker under dens navn, heriblandt Giorgio Armani, Collezione, Emporio Armani, A/X Armani Exchange, Armani Accessori og Armani Junior. Du kan ofte finde deres designs på catwalken til den årlige Milan Fashion Week. En anden populær del af Armani imperiumet er deres sortiment af herre dufte. Du kan finde et bredt udvalg blandt barbersprit/aftershaves og eau de toilettes der komplimentere enhver lejlighed. Deres første herre duft var Armani Eau Pour Homme, som blev lanceret i 1984. Andre populære dufte omfatter den aromatisk akvatiske Acqua di Gio (1996), den varme og krydret Armani Mania (2002), den berømte duft Armani Code (2004), Armani Code Summer fra 2009 der er indeholder friske citrus noter), Acqua di Gio Essenza (2012), Eau de Nuit (2013) og den skønne aromatisk Armani Code Ice fra 2014 forblot at nævne nogle få.

Som Giorgio Armani siger - "forskellen mellem stil og mode er kvaliteten".
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.