10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Ghost Herredufte

Tanya Sarne og Katharine Hamnett gav deres nye firma navnet Ghost efter et ordsprog ” it doesn't stand a ghost of a chance”. Ghost er i dag en multi million forretning, hvor Tanya er hoveddesigneren, der blandt andet har designet de populære sommerkjoler som Marks and Spencer sælger. Tanya bruger teknikker og designs der aldrig går af mode, og hun bruger rigtige kvinder med former, ikke underernæret modeller til hendes designs.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.