10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Estée Lauder Herredufte

Estée Lauder startede hendes firma i 1946 ved at sælge hudplejecremer som var opfundet af hendes onkel (der var udannet kemiker). Hendes ønske var at alle kvinder skulle have mulighed for at frembringe det bedste i dem selv.
I 1953 da hun udgav sin første duft, Youth-Dew, havde hun allerede opnået en skare af loyale fans der, som resten af verden snart ville, genkendte hendes evne til at forny, skabe kvalitets produkter og give kvinder det de ville have.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.