10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Estée Lauder Herredufte

Estée Lauder har et begrænset udvalg af dufte til herre, og her hos Parfume Klik tilbyder vi dem til lave priser. Se vores udvalg af Estée Lauder til mænd, som Pleasures og Intuition og tilføj en smuk aftershave til din samling.

Hvem er Estée Lauder?

Estée Lauder et af de grundlæggende kosmetik-, skønheds- og parfume -giganter for både mænd og kvinder. Oprindeligt grundlagt af Joseph Lauder og hans kone Estée Lauder allerede i 1946, og virksomheden er i dag en af de førende producenter af prestigefyldt hudpleje, makeup, dufte og hårplejeprodukter.
Estée Lauder er moderselskab for mange andre, der leverer fantastiske kosmetik og dufte til mænd såvel som kvinder, herunder Aramis og Clinique. Da Lauders søn og barnebarn er stærkt involveret i branchen, betragtes den mandlige kundes behov lige så meget som de kvindelige kunder.
Hvis du leder efter en ny duft, kan du kigge på vores sortiment af Estée Lauder aftershaves.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.