Estée Lauder Herredufte

Estee Lauder var en af de første indenfor skønhedsindustrien der både producerede produkter for mænd og kvinder. Oprindeligt blev firmaet grundlagt af Joseph Lauder og hans kone Estee Lauder tilbage i 1946, og er i dag nu en af de førende producenter og markedsledere indenfor hudpleje, makeup, parfumer og også hårplejeprodukter.

Deres første base var på Manhattan i New York City men i 1960'erne fik de flere rundt om i verden, først i London og herefter Hong Kong. De kan nu prale af at være en ægte global organisation med helejede eller flertals ejet firmaer i over 40 lande og har desuden 27 kendte mærker under sig.

I 1964, før mange andre parfumehuse overhovedet have tænk sig at starte, havde Estee Lauder allerede opstartet deres andet selskab, eller mærke, kaldet Aramis som producerede dufte og hudpleje til mænd. Mænd fik yderligere support fra Estee Lauder da de i 1976 opstartede Clinique. Det første kvinder kosmetisk mærke der indførte en produktion stilet mod den mandlige befolkning. Dette er stadig en af de mest populære hudpleje mærker for mænd i dag.

Som årene gik voksede listen over navne under Este Lauders paraply og de har overtaget virksomheder såsom Michael Kors, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Sean John Dufte og Smashbox Cosmetics der blev købt i 2010. Selv om Estee Lauder desværre døde i 2004 er mærket stadig under ledelsen af Lauder familie der har både søn og barnebarn stærkt involveret. Ideen om en familie drevet virksomhed, med medlemmer af både den mandlige og kvindelige generation involveret, har betyder at både mænd og kvinders behov konstant bliver opdateret.

Ulig så mange andre parfumehuse er Estee Lauder kendt for at bruge deres berømmelse, formue og succes på at hjælpe andre der måske ikke har været så heldige som Lauder familien. De er dybt involveret i Breast Cancer Awareness Campaign (Brystkræft kampagner) noget som Estee Lauders datter, Evely H.Lauder, opstartede. Kampagne har alene rejst over 10 millioner dollars og fortsætter med at sprede verdensomspændende bevidsthed om denne frygtelige sygdom.

Siden starten af 00’erne har Estee Lauder mærket været udsat for kritik såvel som ros, de var f.eks. mål for en boykot-kampagne pga overskrifter om dyreforsøg. Dette har dog ikke imidlertid dæmpet deres enorme succes, og Estee Lauder giganten er absolut en af dem du vil kunne finde på hylderne i mange år fremover.

Se alt

Estée Lauder tidslinje

1984
2013
2012
2012
Amber Mystique
AMBER MYSTIQUE

Amber Mystique af Estée LAuder er en træagtig og orientalsk...

2011
2011
Wood Mystique
WOOD MYSTIQUE

Wood Mystique af Estee Lauder. Dette er en unisex duft, med...

2005
2005
Pleasures Intense
PLEASURES INTENSE

Pleasures Intense til mænd er beskrevet af Estee Lauder som...

2004
2004
Beyond Paradise
BEYOND PARADISE

Beyond Paradise til mænd er et eventyr for sanserne;...

2002
2002
Intuition
INTUITION

Intuition til mænd er en dynamisk og maskulin parfume, med noter...

2000
2000
Pleasures
PLEASURES

Pleasures til Mænd er en frisk duft med noter af citron og...

1985
1985
Estée Lauder
Kollektioner
PRIS FRA
343 kr
Estée Lauder Intuition
INTUITIONIntuition til mænd er en dynamisk og maskulin parfume, med noter...
PRIS FRA
686 kr
Estée Lauder Wood Mystique
WOOD MYSTIQUEWood Mystique af Estee Lauder. Dette er en unisex duft, med...