Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Enrico Coveri Herredufte

Enrico Coveri blev født i 1952, i Prato, Italien. Han er den præstigefulde modedesigner der står bag grundlæggelsen af mærket Florence i 1970'erne. Han startede i modeindustrien med stor støtte fra hans mor, der også opfordrede ham til at blive en model i hans unge dage. Hans mærke fik stor succes i 1977 da han havde et modeshow i Paris for hans første kvinde kollektion. I løbet af 80'erne voksede firmaet betydeligt og de startede produktionen af andre produkter, så som børnetøj og deminwear samt parfumer.

I 1987 blev han tildelt den præsigfyldte Grande Medaille de Vermail pris, til ære for hans store arbejde i modeindustrien. Han modtog også en pris fra Republic of Italy, utallige italienske modepriser og selv en gade i Italien har hans navn.

I 1990 fik Coveri kræft og gik bort i en alder af bare 38 år. Hans kæmpe talent bliver idag videreført af hans familie, med hans søster ved roret af virksomheden som CEO, og hasn nevø som creative director, der står bag kollektionen You Young Coveri.

Duft kollektionen til mænd startede tidligere end den til kvinder, med duften Enrico Coveri pour Homme. Denne duft er en træagtig og aromatisk duft til mænd med noter af muskatnød, geranium og husk. En anden duft der er værd at nævne er den trlæagtige Kinky You Young Coveri Homme med noter af rosmarin, grapefrugt og melon.
Vis Mere