10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Elizabeth Taylor Herredufte

Elizabeth Taylor blev først kendt for hendes rolle i MGM’s National Velvet da hun var 12 år gammel. Det varede ikke længe inden hun begyndte med voksenroller i film såsom Giant (fra 1956), Raintree County (fra 1957) og Butterfield 8 (fra 1960).
I årene mellem 1958-68 var hun en af de mest eftertragtede skuespillerinde der med hendes smukke og glamourøse udseende kunne tryllebinde publikum i en uendelighed.
Men med hendes succes på filmlærredet kom også interessen for hendes personlige liv, mest på grund af hendes mange rige og kendte elskere/ægtemænd og hendes helbred. For at sige det ligeud, Elizabeth Taylor’s personlige liv har været mere interessant end nogen af de filmroller hun har spillet, og sikkert også mere end nogen anden film du nogensinde har set...
I 90’erne udgav hun sine første parfumer og har efterfølgende udgivet flere succesfulde dufte igennem årene.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.