10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Elizabeth Arden Herredufte

Elizabeth Arden er måske bedre kendt for hudpleje og kosmetik, men mærket tilbyder også smukke dufte til mænd. Se vores Elizabeth Arden duftkollektion, der inkluderer aftershave og gavesæt til høje priser.

Elizabeth Ardens historie

Elizabeth Arden begyndte at revolutionere skønhedsindustrien for over 100 år siden, da hun åbnede sin Red Door Salon på Fifth Avenue, New York, i 1912. Mærket er blevet en international succes.

Elizabeth Ardens produkter, lige fra hudpleje og kosmetik til dufte og gavesæt, er innovative. Mærket lancerede sin første duft til mænd i 1956 med Arden Men Sandalwood, en orientalsk og woody duft. Hvis du leder efter din næste billige Elizabeth Arden aftershave, her på Perfume Click, tilbyder vi et fremragende udvalg til gode priser.

Se på vores Elizabeth Arden-tilbud, og køb din næste duft til ham.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.