10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Elizabeth Arden Herredufte

Elizabeth Arden var en kvinde der var forud for sin tid – måden hvorpå hun drev sin virksomhed var uden lige, hun var kreativ, fuld af visioner og samtidig en dygtig forretningskvinde der vidste hvad hun ville og som var i stand til at udfører det som hun troede på.
Nogle af de mest kendte parfumer er True Love, Red Door og Green Tea som stadig i dag er ligeså populære som de var da de blev udgivet første gang.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.