10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Ed Hardy Herredufte

Christian Audigier, en fransk modedesigner og iværksætter, begyndte hans karriere indenfor modebranchen i den unge alder af blot 14 år. Efter nogle år som modedesigner blev han bemærket af en af topcheferne hos Macken Jeans, der tilbød Audigier mulighed for at komme og arbejde for dem i New York. Det varede ikke længe inden Audigier begyndte at arbejde med andre top mærker såsom Guess, Levis, Diesel, American Outfitters og mange flere. Senerehen flyttede han til Los Angeles og allieret sig med ejeren af Von Dutch, Kenneth Howard, hvor det skulle vise sig at han ville opnå størst succes som en mode designer. De skiltes i 2004 og Audigier lancerede det nu meget populære mærke, Ed Hardy, der indarbejde de farverige og prangende tatovering design fra berømte tatovør Don Hardy.

Det var ikke før 2008, at Ed Hardy lancerede de første parfume, Ed Hardy for Women og Ed Hardy for Men. Duftene blev kun lanceret fordi Ed Hardy’s popularitet indenfor denim, sko, tasker og tilbehør var så stor en succes. De varede dog ikke længe inden disse blev efterfulgt af en hel række andre dufte bærende Ed Hardy’s navn og design. Nogle af deres mest populære dufte omfatter den orientalske citrus noter af Love & Luck fra 2008, de aromatisk søde og træagtige noter i Hearts & Daggers fra 2009, de varme og krydrede maskuline noter af Born Wild fra 2010, den aromatisk friske og krydret Villain for men fra 2011 og den aromatisk Skulls & Roses for Him fra 2012 for blot at nævne et par stykker.

Ed Hardy af Christian Audigier - vær anderledes, vær tro mod dig selv.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.