Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Dunhill Herredufte

Dunhill, eller Alfred Dunhill Ltd, er et britisk design og parfume mærke. De er producere gentleman luksus produkter, og udover herretøj og dufte er de også kendt for deres ure, lædervarer og smokings.

Dunhill har ikke altid været et luksus mærker, faktisk startede de slet ikke i tøj industrien. Historien begyndte med en ung Alfred Dunhill der overtog familiens saddel og hestevogns firma. Dette var omrking århundrede skiftet og Dunhill var interesseret i hvad fremtiden kunne bringe. Han fandt hurtigt ud af at heste var ved at gå af mode, og at han var nødt til at ændre hans firma til fremtiden; biler. Han startede med af sælge tilbehør til biler. Han kaldte disse motorities og inkluderede luksus rat, køre briller, ure og førstehjælpskasser. Dunhill producerede også tøj der kunne holder vinden ude, samt et rør med en skærm så rygere stadig kunne ryge imens de kørte i biler med åben top. Dette førte til åbningen af Dunhills egen rør og lighter fabrik i 1910'erne, samt en herretøjs kollektion. Kunderne kunne snart efter finde Dunhill jakkesæt og aftershaves af samme fremragende kvalitet.

Duftene har været en stor del af mærket siden de tidlige dage. Den aller første duft, Dunhill for Men, blev allerede lanceret i 1934. Denne træagtige og krydderet duft indeholder en blanding af landel, rose og iris med citrus og træ. Det er en klassisk og typisk britisk duft der passer til enhver gentleman. Dunhill Ediition (1984) er en nyere duft der fortsat er meget populær. Det er en aromatisk duft med masser af citrus, Dunhill Icon (2015) har været et modern hit for mærket. Duften er en luksuriøs aromatisk citrus duft med lang holdbarhed-
Vis Mere