10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Dunhill Herredufte

Alfred Dunhill overtog sin fars saddelværksted i en alder af 21. Han formåede at være på forkant med udviklingen, da han så de muligheder der lå indenfor bilindustrien. Han omdannede sit værksted så det i stedet for at udarbejde heste redskaber, nu kunne frembringe lædervarer til biler. Det nye navn blev ”Dunhill's Motorities”.
De første produkter var blandt andet bilhorn, briller, lamper og sædeovertræk af læder. Hans logo var ”Alt, på nær bilen”.
Dunhill er i dag berømt for deres kvalitets produkter indenfor lædervarer, skrive redskaber, lighters, ure, parfumer og tøj.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.