10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Diesel Herredufte

Diesel blev grundlagt i 1978 af Renzo Rosso og virksomheden er bedst kendt for sit denim tøj og deres dufte. Mærket blev grundlagt med den hensigt at blive et førende modehus for den yngre generation af forbrugere hvilket skulle vise sig at være en god strategi. Diesel opnåede hurtigt en stor popularitet, dels på grund af og deres innovative strategier for markedsføring, såsom at bruge videospil som marketing platforme til deres tøj, og dels på grund af deres designs. Det menes at Diesel var de første nogensinde der brugte sådanne midler til markedsføring. Det var ikke bare Rosso intentioner der førte Diesel fremad i verden, Wilbert Das, et kreativt geni (hvis første job var hos Diesel hvor han kreerede herre kollektionen) havde også del i succesen. Det var faktisk Das’s vision der guidede firmaets mode og internationale markedsføringsstrategier i næsten 20 år indtil 2009, hvor Bruno Collin overtog stillingen som kreativ direktør.

Gennem årene har Diesel altid stilet deres produkter mod de unge voksne, dette forklarer deres finurlige produktpræsentation og emballering, især når det kommer til deres duft kollektioner. Deres produkter kan nu findes i over 300 forskellige Diesel butikker og der findes flere end 5000 steder rundt om i verden hvor du kan finde deres produkter. Det er blevet sagt at Diesel går så langt som bevidst at arrangere og præsentere deres produkter på en så forvirrende måde at kunderne ikke har andet valg end at kommunikere med salgspersonale for at finde det de er efter.

Diesels første duft nogensinde hed Diesel, og er en unisex duft der blev lanceret i 1996. Kort efter udgav Diesel deres første herreduft, Plus Plus Maskulin (1997), der er en varm og træagtig orientalsk duft der komplimentere deres unge forbrugere. Andre populære herre dufte og aftershaves fra Diesel omfatter den aromatiske og friske Green Maskulin (2003), de aromatiske Fougere noter du finder i Fuel for Life (2007), de orientalske træagtige og citrus noter af Only The Brave (2009), de krydret akvatiske noter af Fuel for Life Summer (2010) og den søde frugtagtige duft Only The Brave Tattoo (2012) for blot at nævne nogle få.

Diesel - vær ung, vær dristig.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.