Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Davidoff Herredufte

Zino Davidoff's far var en jødisk tobaks købmand i Ukraine, hvor Zino blev født i 1906. Zino var den ældste af fire børn, og flygtede sammen med hans søskende og forældre i 1911 fra det politisk ustabilt miljø i Kiev. Familien bosatte sig i Genève, Schweiz. Kort efter deres ankomst i Genève åbnede de en tobaksbutik der hjalp med at forsørge dem. Efter afsluttet skolegang i 1924 rejste Zino gennem Latinamerika for at lære mere om tobak, hvilket tog ham til steder såsom Brasilien, Argentina og til sidst Cuba, hvor han først stødte på de cubanske cigarer. Zino arbejdede i to år på en tobaks plantage.

I 1930 vendte Zino tilbage til Schweiz hvor han overtog forældres butik med henblik på at udvide den på bagsiden af hans nyvundne viden og erfaringer. Hvad der oprindeligt var en beskeden tobaks butik for de mere velhavende kunder voksede hurtigt til en meget succesfuld virksomhed. Selv gennem Anden Verdenskrig nød Zino vækst takket være Schweiz’s neutrale politisk holdning, hvilket betød at landet blev skånet mange af de ødelæggelser der skete andre steder i Europa.

Zino solgte hans tobaks butikker til Max Oettinger Company i 1970, men Zino forblev en ambassadør for Davidoff, lige til hans død i 1994. Imperial Tobacco købte i 2006 det kendte mærke Davidoff for over 500 millioner euro.

Efter en del fusioner og overtagelser står Davidoff mærket nu også for lædervarer, modetilbehør, kaffe og diverse parfumer. Davidoff parfumer og aftershaves er produceret under eksklusive aftaler med Coty Inc. Nogle af de mest populære Davidoff dufte er den oprindelige Davidoff for Men (1984), den kompromisløst maskuline Zino Davidoff (1988), og den tidløst klassiske Cool Water (1988). Der findes dog mange flere dufte heriblandt Davidoff Relax (1990), den friske og krydrede Echo for Men (2003), den varme Silver Shadow (2005), den friske Adventure for Men (2008), den orientalske og fyrige Hot Water for Men (2009), den aromatiske og friske Champion (2010), samt The Game (2012) for blot at nævne nogle få.

Davidoff for men - lev hvert øjeblik til det maksimale.
Vis Mere