10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Davidoff Herredufte

Davidoff og luksus livsstil går hånd i hånd. Det er et Østrigsk firma der ud over at være verdenskendt for deres kvalitets cigarer også er kendt for deres skønne parfumer. Zino Davidoff er manden bag Davidoff og i 1984 udgav han den første duft til mænd kaldet Davidoff Classic, to år senere kom endnu en duft som var opkaldet efter ham selv.
Cool Water fra 1988 er måske den mest kendte parfume Davidoff har udgivet og har siden udgivelsen været en af de mest solgte parfumer i verden. Cool Water Game, Cool Water Deep og Cool Water Summer Fizz er alle en version af den originale Cool Water. Efterfølgende har han også udgivet dufte til kvinder, heriblandt Cool Water for Women og Cool Water Frozen Perfume for Women. Davidoff har også udgivet Good Life og Good Life for Woman samt ECHO. Foruden cigarer og parfumer udgiver Davidoff også udsøgte urer, cognac og kaffe blot for at nævne få af deres mange produkter.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.