10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

David & Victoria Beckham Herredufte

Som en af de måske mest berømte fodboldspiller på planeten behøver David Beckham ingen introduktion. Berømt for både hans kone, Victoria, de mange forskellige frisurer og hans evne til at være et af de højst betale reklamemærke nogensinde har Beckham formået af gå fra fodboldspiller til et mærke i ham selv. Victoria Beckham, også kaldet Posh Spice, steg til berømmelse med popgruppe The Spice Girls. Det var hendes sofistikerede tøjdesigns og hovmodige udtryk der virkelig satte hende til side fra de andre Spice Girl’s.

Det attraktive par mødtes første gang i 1997, hvor medierne straks døbte dem Posh og Becks, et navn der har hunget ved lige siden. Efter at blive gift i 1999, begyndte parret at lægge planer for fremtiden, både indenfor de private rammer og for deres mærke. Victoria havde en kort solokarriere i musikindustrien efter Spice Girls opløste i 2000, men hun vendte snart hendes opmærksomhed mod en karriere indenfor modebranchen. Victoria var allerede kendt som et global stil-ikon, så udover at være model og konsulent samt redaktør for et modemagasin, varede det ikke længe inden hun havde lanceret hendes egen linje af tilbehør, jeans, kjoler samt parfumer.

David & Victoria Beckham’s sortiment af dufte er blevet udvidet gennem årene og er nu produceret af Coty Inc., en global skønhedsprodukter producent fra Frankrig. Den første herreduft var David Beckhams Instinct der blev udgivet i 2005. Denne aromatiske fougere blev hurtigt en populær tilføjelse til mange mænds duftkollektion og fremmede vejen for adskillige dufte sidenhen. Mange af duftene er blevet lanceret med en hans og hendes version, heriblandt Intimate Beckham fra 2006 og Signature fra 2008. Af andre populære herredufte kan nævnes den aoromatiske skovrige krydret duft Pure Instinct fra 2009, Intimt Yours fra 2010 med dens orientalske noter, den varme og sensulelle duft David Beckham Homme fra 2011, de aromatisk skov og frugtige noter af Essence fra 2012, og de smukt akvatiske Chypre noter af Classic Blue fra 2014 for blot at nævne et par stykker.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.