10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

David & Victoria Beckham Herredufte

Som en af verdens mest kendte fodbold spillere behøves David Beckham vist ingen præsentation. Han er lige så kendt for at være gift med en af de forhenværende Spice Girls, til hans mange skiftende frisurer samt hans millionaftaler med firmaer såsom Adidas og Gillette som han er for hans fodbold. David Beckham er i sandhed god til at overskride grænserne mellem fodbold som en sport, og fodbold som markedsføring for Beckham varemærket, hvori parfume er en stor del.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.