DKNY Herredufte

Med en far der var skrædder og en mor der både var model og solgte tøj designs var der ikke rigtig noget valg for Donna Karan når det kom til karriere valg. Hun designer dog ikke bare tøj, men baserer hendes design på den modne mand og kvinde, en stil der er egnet livet i den internationale verden. For Karan har det aldrig handlet om at designe tøj, men om livsstil. Hun designer ikke blot enkelte stykker tøj, men ser en person som en helhed - fra top til tå. Et godt eksempel på dette er DKNY Mænd, der blev lanceret i 1992, linjen bestod af skræddersyede jakkesæt, formelle stil, fritidstøj og sportstøj, alle designet på samme tid så der var noget for enhver type mand.

Oprindeligt blev navnet Donna Karan Collection brugt da hun lancerede hendes første kollektion, men ændrede snart navnet til DKNY (Donna Karan New York) - hendes mission for hendes designs er alsidighed, tilpasningsdygtige og med en anelse af sjov blandet i. Tøjet skal kunne bruges både dag og nat, uanset alder eller årstal. Hun brugte New York i titlen/mærket fordi ingen ved hvad der skal ske i denne vilde, den livlige by. Det er en trendsætter og hat hjulpet DKNY til deres voksende succes.

Efter hendes første succes indefor damemode indså Karan, sammen med hendes mand, at mange mænd i hendes liv også havde behov for hendes avanceret system indenfor mode. For hende har det aldrig bare handlet om tøj. Det handler om livsstil, holdninger, funktionalitet for både mænd og kvinder. Hun ser hele billedet fra top til tå. Hun spørger sig selv ”Hvordan kan jeg klæde benet" hvilket inspirerede hedes strømpe linje, spørgsmålet "De perfekte briller?" ledte til Donna Karan Eyewear. Listen er lang og omfatter bælter, tilbehør, og som Karan udtrykker det: " everything you need to pull yourself together."

Fast besluttet på at forføre alle sanser begav Karan sig ind i verden af skønhed i 1992 og under den kreative ledelse af hendes mand, som har designet alle flasker og krukker til deres signatur dufte og tilbehør, belv dette en stor succes. Deres skønhedes eventyr fortsatte da de begyndte at lancerede top 10 bedste parfumer til både mænd og kvinder. Højden af succesen for DKNY dufte kom i løbet af 1990'erne, men de lancere stadig skønne dufte og går fra styrke til styrke. De har nu over 100 dejlige dufte under deres bælte.

DKNY er en af de få mærker der deler deres tid, penge og opmærksomhed mellem deres herre og dame linjer, hvilket betyder at der findes et omfattende udvalg af aftershaves og eau de cologne tilgængelige for mænd i alle aldre, passene alle livsstile, over hele verden. En af de bedste sælgende parfumer til mænd er DKNY Red Delicious Men der var lanceret i 2006. Det er en duft med træagtige noter. Flakonen er en rød flaske der indeholder sexede og dristige noter - flasken har form af et æble eftersom æblet er symbolet på New York City. Andre dufte i deres sortiment omfatter DKNY Be Delicious Red Art Men (2008), DKNY Be Delicious Shine for women (2007) en DKNY Be Delicious Eau so Intense (2012).

Se alt
SE ANMELDELSER
DKNY Men Energizing Eau de Toilette 100ml Spray
(7)
DKNY City Eau de Toilette 50ml SprayDKNY City eau de toilette
Zamir Shah,
Anmeldelse af "City Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

DKNY City eau de toilette har en skøn og dejlig duft. DKNY City er som en frisk duft så man føler sig dejligt tilpas med en skøn duft

DKNY Men Energizing Eau De Toilette 30ml SprayDKNY Men Energizing
Zamir,
Anmeldelse af "Men Energizing Eau De Toilette 30ml Spray" udgave

DKNY Men Energizing er en fantastisk dejlig parfume. Denne duft er en skøn blanding af en lækker duft som man elsker at have på.

DKNY Men Energizing Eau de Toilette 100ml SprayRigtig god til at gå i byen med.
Bjarne Lundsgaard,
Anmeldelse af "Men Energizing Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Rigtig god at gå i byen med. Bruger den altid når jeg skal i byen, da den er mere "fin" i duften end DKNY Men Men Summer 2016 Eau de Cologne

DKNY Men Men Summer 2016 Eau de Cologne 100ml SprayFrisk og holder godt
Bjarne Lundsgaard,
Anmeldelse af "Men Men Summer 2016 Eau de Cologne 100ml Spray" udgave

Frisk og holder godt. Bruger den til hverdag. Føler at den holder en hel arbejdsdag.

DKNY City Eau de Toilette 50ml SprayEn ok duft, men ikke et hit hos mig
steen Kimborg,
Anmeldelse af "City Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

DKNY city er en duft der selv om der står citrus dufte og coumarin øverst ikke er særlig frisk eller grøn duft...men mere en træ duft eller krydderurte lignende....vil nok blive brugt sjældent om den ikke kan mixes med noget citrus duftende der lige kan løfte lidt

DKNY Be Delicious Eau de Toilette 30ml SprayDKNY Delicious Eau de Toilette
Zamir Shah,
Anmeldelse af "Be Delicious Eau de Toilette 30ml Spray" udgave

DKNY Delicious er en fantastisk parfume med en blanding af friskhed og sødme. DKNY dufter dejligt og man føler sig frisk hele tiden.

DKNY Men Energizing Eau de Toilette 100ml Sprayanderledens og rigtig frisk duft
Dennis Andersen,
Anmeldelse af "Men Energizing Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Den højeste eau de toilette flaske jeg nogensinde har oplevet. første gang jeg har købt noget indenfor mærket DKNY selvom jeg ofte har kigget på det. særdeles frisk i duften og holder længe selvom jeg ikke ved om jeg ligefrem får mere energi som navnet fremgår, men kunne sagtens forestille mig at købe mere indenfor samme mærke igen i fremtiden

DKNY tidslinje

1999
2018
2017
2017
Men Summer 2017
MEN SUMMER 2017

Men Summer 2017 er en citrusagtig træagtig duft til mænd. Den...

2016
2016
DKNY Men Summer 2016
DKNY MEN SUMMER 2016

DKNY Men Summer 2016 by DKNY er en aromatisk træ duft til...

2013
2013
City
CITY

City af DKNY er en træagtig krydret herreduft. Den indeholder...

Summer Limited Edition 2013
SUMMER LIMITED EDITION 2013

DKNY Summer 2013 er en aromatisk særudgave til mænd. Den...

2012
2012
Men Summer
MEN SUMMER

Men Summer 2012 fra DKNY til mænd, kendetegnes på sin duft af...

2009
2009
DKNY Men
DKNY MEN

DKNY Men er for manden der lever storby livet. DKNY Men er en...

2006
2006
Be Delicious Red
BE DELICIOUS RED

Be Delicious Red til mænd har en udsøgt aroma. Noterne af iris,...

2005
2005
Be Delicious
BE DELICIOUS

DKNY Be Delicious til mænd er en naturlig duft, med dens friske,...

2000
2000
Men Energizing
MEN ENERGIZING

Men Energizing by DKNY er en frisk træ duft til mænd. Den...

DKNY
Kollektioner
PRIS FRA
189 kr
DKNY DKNY Men Summer 2016
DKNY MEN SUMMER 2016DKNY Men Summer 2016 by DKNY er en aromatisk træ duft til...
PRIS FRA
178 kr
DKNY Men Energizing
MEN ENERGIZINGMen Energizing by DKNY er en frisk træ duft til mænd. Den...
PRIS FRA
193 kr
DKNY Men Summer 2017
MEN SUMMER 2017Men Summer 2017 er en citrusagtig træagtig duft til mænd. Den...