Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Cristiano Ronaldo Herredufte

Cristiano Ronaldo er en portugisisk fodboldspiller, der er blevet en af de mest succesfulde og berømte, spillere af det 21. århundrede, for ikke at nævne en af de dyreste! Hans transfer fra Manchester United til Real Madrid 2009 kostede den spanske topklub omkring 70 mio pund, som var en verdensrekord på det tidspunkt. Han har udgivet sin første duft, den forfriskende og aromatisk Legacy i 2015.

Ronaldo blev født i Maderia, Portugal i ø byen Funchal. Hans far var en fodboldfan og håndterede udstyret til det lokale fodboldhold, så det var ikke nogen overraskelse at hans søn ville begynde at spille før eller senere. Han gjorde det meget godt fra starten og begyndte hurtigt at spille for de bedste lokale klubber. Da han stadig var i teenageårene risikerede han at skulle stoppe med at spille fodbold på grund af en hjertesygdom, men efter en kompliceret operation var han i stand til at begynde at spille blot få dage efter at være blevet indlagt fra hospitalet.

Da Ronaldo fyldte 14 år blev han tilbudt en plads på Sporting CP, og forlod derfor sin hjemby for at fokusere på fodbold. Han overbeviste sine forældre til at lade ham forlade skolen, så han kunne hellige sig til fodbolden. Hans drible gjorde ham til en stjerne i Sporting, og han blev flyttet op til første holdet inden for mindre end et år, og snart begyndte han at få opmærksomhed fra engelske klubber. Han underskrev en kontrakt med Manchester United i 2003, da han stadig var teenager, og han blev hædret ved at modtage nummer 7 trøåjen, det nummer, der bruges af legendariske Manchester United spillere som George Best og David Beckham. Tilfældigvis, har begge disse spillere lanceret populære dufte!

Cristiano Ronaldos tekniske dygtighed, intens drible og angreb fra begge fløje har indbragte ham ros over hele verden, og efter 6 år hos United flyttede han til Real Madrid, hvor han har spillet lige siden. Ronaldo er nu en fodbold legende, og der er endda rygter om en film om hans liv! Han siges at have en nettoformue på omkring 320 millioner pund.

Legacy (2015) er en frisk og maskulin blanding af bergamot, æble, kanel og krydderurter på Ambra, patchouli og røget woody vetiver. Denne debut Ronaldo aftershave har fremragende holdbarhed og har en røget, næsten mystisk tone blandet med de friske og aromatiske noter. Det er en perfekt sporty duft til fodboldfans eller enhver, der kan lide kvalitets dufte. Cristiano Ronaldo Legacy er også tilgængelig som en gave sæt med en parfumeret shower gel.
Vis Mere