Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Creed Herredufte

Creed er et fransk parfume og skrædder hus etableret i 1790. De er kendt for at være et af verdens mest luksuriøse producenter af dufte, og deres niche dufte har været favoritter af de rige, berømte og indflydelsesrige i århundreder. Creed familien var oprindeligt skræddere og blev ansat af berømtheder som dronning Victoria og Grev Alfred d'Orsay. Familien skabte også skræddersyede dufte i meget begrænset antal. Det var først i 70'erne, at duftene blev stillet til rådighed for offentligheden. Det er stadig ejet og drives af Creed familien, i øjeblikket af far og søn Erwin og Olivier Creed. De udvikler dufte sammen, hvilket er, hvordan den store succes Aventus (2010) kom til verdenen.

I blandt vores foretrukne Creed aftershaves og eau de toiletter findes blandt andet Green Irish Tweed (1985), en frisk og græsklædte fougere med citrus og viol blade, der blev inspireret af ture i det irske landskab. Imperial (1995) er faktisk en unisex duft men denne friske og Middelhavs duft med citron, mandarin og havsalt er især meget populær hos herrerne. Den træagtige Original Vetiver (2004) blander vetiverrødder, krydderurter og citrusfrugter til en berusende duft, der formår at være både ren og jordnær på samme tid. Den nyere duft Aventus (2010) er parfume husets mest succesfulde og bedst kendte duft. En elegant og kraftfuld duft inspireret af livet i Napoleon, den sammensætter røgelse, ananas og birk på en træagtig mos base for en utrolig maskulin og dyb duft med fantastisk holdbarhed.

Creed aftershave er lavet med de bedste håndplukkede ingredienser. De får materialer til deres parfumer fra hele kloden og hælder alle dufte på flaske i hånden. I modsætning til mange andre parfume huse bruger de ikke syntetiske materialer i deres produkter, og afstår fra dyreforsøg. Denne afhængighed af gode råvarer gør det så, at de ligesom god vin, hvert år bringer små variationer til parfumerne. Ordet Millesime angiver, at duften er blevet lavet med de fineste afgrøder fra det pågældende år. Blandt Creed fans er det almindeligt at drøfte de forskellige produktions- år af de mest berømte dufte, såsom Aventus. Denne sans for detaljer og den langsomme proces med traditionelle parfume produktion gør Creed bedre en alle deres konkurrenter. Der kan undertiden gå år, før en ny duft er frigivet.
Vis Mere