Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Comme des Garçons Herredufte

Comme des Garcons,grundlagt af Rei Kawakubo og nu ejet af hende og hendes mand Adrian Joffe, er fransk for "Ligesom Drengene". Det japanske tøjmærke der blev grundlagt i 1969 udgav kun kvinde tøj i de første ni års produktion. Med deres øget popularitet udvidede de deres produkt samling, ved også at tilføje en herre kollektion i 1978. Deres vigtigste kollektion ses dog stadig som avantgarde og parisiske - de fleste yngre mennesker vil ikke kunne genkende de fleste af deres stykker, der tager inspiration fra den japanske street stil.

Alle deres produkter er designet i Aoyama, Tokyo, men der bliver dog produceret i både Asien og Europa. Ud over at være elsket af mange mode entusiaster og berømtheder (læs: Alexander McQueen, Usher og John Waters), elsker andre mærker også Comme des Garcons unikke kreationer. Efter at have arbejdet sammen med over 15 andre mærker ses det tidligere at du ikke har noget imod at blande både luksus og mere overkommelige mærker. Bemærkelsesværdige er deres partnerskaber med Moncler, Louis Vuitton og H & M.

Mens størstedelen af Comme des Garcons dufte er rettet imod både mænd og kvinder, har de produceret nogle skjulte skatte, der er er beregnet til mænd. Udgivelsen af Comme des Garcons Eau de Cologne (1994) har til huse i deres genkendelige skrå flaske. Denne krydderi og balsamico cologne er unik og ikke for sarte sjæle med sin blanding af røgelse og styrax der hviler på en base af bergamot og aldehyd. Efterfølgeren Comme des Garcons 2 Man (2004) blev udgivet præcis 10 år senere. Pakket i samme flaske de to kan differentieres af duften og farve. Comme des Garcons 2 Man indeholder flere træagtige noter og har et brunt skær, mens den oprindelige Eau de Cologne er grøn.
Vis Mere