Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Clinique Herredufte

Året er 1967. Krigen er slut og revolutionen er godt i gang. En dag foretog redaktøren, for det populære damemode Magazine Vogue, et interview med den berømte hudlæge Dr. Norman Orentreich, der udtrykte en ny og radikal idé, at fantastisk hud ikke kun var forårsaget af heldige gener, som man hidtil mente inden Clinique kom til, men at det var muligt at skabe fantastisk hud på alle, uanset gener.

I modsætning til andre hudpleje producenter så har, og er Clinique altid været meget kunde fokuseret og nægter at stereotyper deres kunder og deres hudtyper. I stedet tilbyder de en individuel konsultation for at sikre sig at hver kunde får det rigtige produkt til deres hudtype. Dette gælder både for den voksende mandlige fanskare samt alle deres kvindelige tilhængere. Hvis du tror at Clinique mest er gearet mod kvinder tager du fejl - i 1976 var Clinique det første store kosmetik selskab der indså de forskellige hudpleje behov for mænd. De gav mænd en egnet linje af hudplejeprodukter specielt designet til mænds behov som er vokser stødt år efter år. Clinique’s mission er at være de førende på markedet og altid tilbyde ekspert hjælp indenfor dermatologisk hudpleje.

Clinique have stor succes med deres duft ”Clinique Happy” til kvinder og lancerede en komplementerende mandlig udgave af duften med titlen ” 'Clinique Happy for Men” der afspejler sig ved at være en citrus aromatisk cologne, en perfekt frisk hverdagsduft til mænd.
Clinique var faktisk den tredje mærke tilhørende ”Lauder paraplyen”- den første er Estée Lauder og den anden er Aramis - et yderst populær mærke der blev etableret i 1964 og som sælge mandlige plejeprodukter og dufte. Da Clinique blev etableret var niveauet af erfaring og viden ekstremt høj omkring mænds specielle behov hvilket hjalp Clinique med til at blive det første kvinder kosmetik firma der også have mandelige produkter.

Ud over den populære duft ”Clinique Happy for Men” har Clinique også udgivet cologne"Chemistry", som er en frisk krydret og aromatisk duft, perfekt til mænd om foråret / sommeren. Det siges at være en subtil, diskret duft, der arbejder med den enkeltes krop kemi, hvilket betyder at det vil give en duft så enestående og unik som personen der bær den - endnu en gang repræsenterer Clinique sin faste overbevisning om at ikke to mennesker er ens og fortjener derfor at blive behandlet individuelt og unikt. Såvel som deres 3-trins hudplejeplan for mænd kan Clinique også tilbyder et stort og fantastisk udvalg af grooming produkter, aftershave, anti-skægpest og hudplejeserie specielt designet til mænd og er idag en af de mest brugte mærker indenfor herre grooming industrien.
Vis Mere