Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Clarins Herredufte

Clarins har været noteret på børsen siden 1984, men senere fjernet i 2008 da de ville holde mærket som en lille, familiedrevet virksomhed. Jacques Courtin-Clarins er grundlægger af Clarins, og hans første butik/spa åbnede i en lille sidegade i Paris. Jacques Courtin-Clarins indså at der var en nice i markedet inden for skønhed, og gennem feedback fra hans forskellige patienter blev det hurtigt klart at der var brug for noget skønhedsbaseret cremer der også var helbredende. Fra den lille spæde start til i dag kan Clarins prale af over 8800 ansatte, deres mærke tager cirka to tredjedele af salget fra deres hudpleje og make-up og den sidste del kommer fra salget af parfumer. Clarins har deres salg geografisk delt op i 19% i Amerika, 63% i Europa, Mellemøsten og Afrika og endelig 18% i Asia og omkring Stillehavet.

I modsætning til mange andre parfume mærker er Clarin succes baseret på kunde tillid og loyalitet. Det første produkt Jacques Courtin-Clarins lancerede blev, ulig så mange andre produkter, efterspurgt af kunderne, det var ikke Jacques Courtin-Clarins der overtalte kunderne til at købe det, snarer kunderne der overtalte Jacques Courtin-Clarins til at producere det. Der gike ikke længe før Clarins blev en af verdens førende indenfor kosmetik, hudpleje, make-up og parfume. Clarins har udgivet en række parfumer og har gennem årene også erhvervet flere andre parfume selskaber som har hjulpet med at opbygge et succesfuldt parfume og aftershave ry gennem årene.

Nogle af de mere kendte mæker under Clarins paraply er Porsche Design, Azzaro, Thierry Mugler og Swarovski. Såvel som at være rangeret som en af de mest solgte mærker indenfor mænd og kvinders hudplejeprodukter i Europa så ejer Clarins også nogle af de bedste sælgende aftershaves for mænd, herunder Azzaro pour Homme og A * Mænd Thierry Mugler (som er en af de bedst sælgende dufte i hele Europa). Såvel som deres succes indenfor herreparfumer har Clarins også nydt godt af deres popularitet inden for mænds hudpleje med deres hudpleje serie, ClarinsMen, som blev etableret i 2002.

Mens det udaftil kan se ud som om Clarins mest er stilet mod kvinder så passer det ikke, Clarins lægger lige meget vægt på deres herre og dame produkter. De har ydermed forskellige samarbejder over hele verden der hjælpe med at beskytte den natur, som er så afgørende for deres skønheds ingredienser. Der findes en række projekter som de er involveret i, heriblandt Solar Impulse Project, Pur Projectet og deres ClarinsMen Miljøpris hvis mål er at beskytte miljøet i mange år fremover.
Vis Mere