Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Carolina Herrera Herredufte

Carolina Herrera er en kvinde med lidenskab, hun er drevet af et ønske om at være en rollemodel for andre kvinder og har gennem de sidste 30 år designet raffineret og elegante designs som kvinder verden over higer efter. Carolina Herrera startede hendes karriere inden for modebrancen sent i livet, hun var 42, godt gift og havde 4 børn da hun valgte at følge drømmen og lancerede hendes første tøj kollektion. I dag er hendes imperium en multi million forretning der omfatter hendes egen signatur kollektioner (som har en ganske fremtrædende vinduesplads i den velkendte butik på Park Avenue), brude kollektion, dufte og tilbehør. Herrera har i dag mere end 280 butikker i 104 forskellige lande.

Herrera har koncentreret sig mest om kvindemode, men har altid sørget for at hendes designs har haft maskuline input. Hun er fan af skræddersyet hvide skjorter, og elsker jakkesæt og buksedragter og har ingen problemer med at dukke op på den røde løber iført et jakkesæt fra Yves Saint Laurent (der oser magt og maskulinitet), såvel som en meget feminin balkjole. Hendes etik og lyst til mode og hendes kærlighed til parfumer er sofistikeret og klassisk med et moderne twist - dette kan blandt andet ses i hendes 3 linjer der er udkommet her i det sidste par årtier, og ingen mere end i hendes herre aftershave og cologne kollektion, som stadig, til dags dato, er en stor del af de fleste mænds duft kollektion.

Efter deres succes med duften "Classics" der blev udgivet i 1988, søgte Carolina Herrera hjælp fra hendes datter, også kaldet Carolina, til den næste duft. 212 blev udgivet i 1996 og er rettet mod de unge mænd og kvinder der bor i byen. En duft med en frisk, ny holdning der på samme tid har formået at holde New York’s helt specielle ånd. Ideen bag 212 var at mærket Carolina Herrera skulle blive mere moderne, frisk og ny, men på samme tid fortsat holde fast i dens ægthed, følelser, elegance og tidløshed der med tiden er gået hen og blevet så ikoniske for Herrera mærket. 212 er den mest individuelle herre aftershaves fra herrera, blandt de mange dufte hun hidtil har udgivet.

Herrera’s tredje duft linje, CH, blev udviklet med det ene formål ikke at være en duft passende til en bestemt alder men mere som en livsstils duft – konceptet er baseret på Carolina Herrera eget syn på livet – Altid holde hovedt højt, med elegance og perfektion.
Vis Mere