10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Calvin Klein Herredufte

Hvis du elsker Calvin Klein dufte, så er du kommet til det rigtige sted. Her hos Parfume Klik kan du købe alle dine yndlingsparfumer til priser du ikke vil tro på. Med et omfattende udvalg at vælge imellem, inklusive klassikere samt nye kollektioner, kan du nemt finde en Calvin Klein aftershave, der er ideel til dig, uanset om du køber til dig selv eller en elsket. Køb billige Calvin Klein Aftershaves til ham med op til 75% rabat på vejledende priser.

Hvem er Calvin Klein?

Calvin Klein er blevet en af de mest kendte amerikanske modedesignere gennem tidene. Han begyndte at lave aftershave til mænd, parfumer til hende og unisex dufte, som er blevet lige så populære som hans tøj. Calvin Klein kan fortsat nyde den voksende succes og er et af de mest kendte mærker i hele verden.
Der er over 30 CK aftershaves og dufte til mænd på markedet, og den første blev frigivet tilbage i 1981, blot kaldet 'Calvin'. Den viste sig at være bemærkelsesværdigt populær blandt mærkets fanbase, hvilket opmuntrede ham til at frigive yderligere kollektioner, der stadigvæk er populære i dag. Nogle af de mest kendte samlinger til mænd er Calvin Klein Eternity for men (1989), Escape for men (1992) og Obsession for men (1987), som forbliver en klassisk favorit.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.