10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Cacharel Herredufte

Nu med hovedkvarter i Istanbul og forretninger i over ni lande er Cacharel en stor succes, men sådan har det ikke altid været. Det hele startede tilbage i 1958 da Jean Bousquet, uddannet skrædder, besluttede sig for at designe hans egen kollektion i Paris i en lille studie lejlighed. Hans første kollektion var en kæmpe succes der gav ham mod på at åbne hans eget mærke, Cacharel, et navn der sidenhend skulle blive ensbetydende med trend, design og kvalitet.

Dette skyldes dels en række begivenheder – mest at et af hans dame skjorte designs blev vist på forsiden af det berømte mode blad Elle. Skjorten var hurtigt at finde i de fleste butiksvinduer hvor den gik som varmt brød. Den dag i dag er der mange designer skjorter der er baseret på den berømte 'seersucker' skjorte hvilket betyder at Cacharel har formået at finde en trend der stadig er lige så modernede og trendy idag, som den var i 50’erne.

Cacharel et et meget stærkt modebrand og dette er ikke blot på grund af deres designs, men også deres teknologi ekspertise. For eksempel er Amor Amor et af de ledende parfume produkter der bibeholder en af de mest originale, regelmæssigt opdaterede tilstedeværelser i de sociale medier. På deres Facebook side har de en fiktiv karakter der bruger Amor Amor, dette giver læseren mulighed for at følge denne fiktive person og dens eventyr hvilket giver læseren en form for et forhold med duften samt den fiktive person. Duften Amor Amor er stadig en af de bedst sælgende dufte Cacharel har og da Cacharel introducerede deres mandlige version, Amor Pour Homme, i 2006 solge begge dufte utrolig godt, og dette til trods for de mange andre dufte der bliver udgivet hvert år. Duften Amor pour Homme er, som navnet antyder, en delikat mandlig duft med et sensuelt hjerte af roser. Den er designet til manden der er forelsket og er en perfekt match for den kvindelige version, Amor Amor.

Andre dejlige dufte til mænd fra Cacharel er Amor pour Homme Sunshine, en frisk sommer cocktail ideel til de mænd der elsker Amor pour Homme duften. Amor pour Homme Tentation (2008) er en mørkere, røget duft der var designet som modsætning til den kvindelige version, Amor Tentation – og sidst men ikke mindst - den første mandlige duft fra Cacharel, Cacharel pour Homme (1981) som symboliserer 80’erne.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.