Cacharel Herredufte

Nu med hovedkvarter i Istanbul og forretninger i over ni lande er Cacharel en stor succes, men sådan har det ikke altid været. Det hele startede tilbage i 1958 da Jean Bousquet, uddannet skrædder, besluttede sig for at designe hans egen kollektion i Paris i en lille studie lejlighed. Hans første kollektion var en kæmpe succes der gav ham mod på at åbne hans eget mærke, Cacharel, et navn der sidenhend skulle blive ensbetydende med trend, design og kvalitet.

Dette skyldes dels en række begivenheder – mest at et af hans dame skjorte designs blev vist på forsiden af det berømte mode blad Elle. Skjorten var hurtigt at finde i de fleste butiksvinduer hvor den gik som varmt brød. Den dag i dag er der mange designer skjorter der er baseret på den berømte 'seersucker' skjorte hvilket betyder at Cacharel har formået at finde en trend der stadig er lige så modernede og trendy idag, som den var i 50’erne.

Cacharel et et meget stærkt modebrand og dette er ikke blot på grund af deres designs, men også deres teknologi ekspertise. For eksempel er Amor Amor et af de ledende parfume produkter der bibeholder en af de mest originale, regelmæssigt opdaterede tilstedeværelser i de sociale medier. På deres Facebook side har de en fiktiv karakter der bruger Amor Amor, dette giver læseren mulighed for at følge denne fiktive person og dens eventyr hvilket giver læseren en form for et forhold med duften samt den fiktive person. Duften Amor Amor er stadig en af de bedst sælgende dufte Cacharel har og da Cacharel introducerede deres mandlige version, Amor Pour Homme, i 2006 solge begge dufte utrolig godt, og dette til trods for de mange andre dufte der bliver udgivet hvert år. Duften Amor pour Homme er, som navnet antyder, en delikat mandlig duft med et sensuelt hjerte af roser. Den er designet til manden der er forelsket og er en perfekt match for den kvindelige version, Amor Amor.

Andre dejlige dufte til mænd fra Cacharel er Amor pour Homme Sunshine, en frisk sommer cocktail ideel til de mænd der elsker Amor pour Homme duften. Amor pour Homme Tentation (2008) er en mørkere, røget duft der var designet som modsætning til den kvindelige version, Amor Tentation – og sidst men ikke mindst - den første mandlige duft fra Cacharel, Cacharel pour Homme (1981) som symboliserer 80’erne.

Se alt
SE ANMELDELSER
Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml Spray
(4)
Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml SprayEn perfekt krydret og frisk duft til mænd
Connie Måge,
Anmeldelse af "Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Én af de allerbedste dufte til mænd. Den er både træagtig og krydret, men åbner sig først op med friske citrusnoter. Perfekt balanceret duft. Den er i en klasse for sig selv.

Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml SprayEn Duft af 80erne
Merete Skytte,
Anmeldelse af "Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Købte denne parfume til min kæreste, da han sagde det var hans favorit duft i slut 80erne, han sagde uhmmm den dufter nøjagtig som jeg husker det... Den er bare go.. Jeg syntes den er lidt citrus i begyndelsen, men det aftager hurtigt, og bliver lækker maskulin.

Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml SprayGodt product anbefales!
Jerry Motylinski,
Anmeldelse af "Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Et fantastisk Eau Toilette for mand. Jeg er meget glæd for duft af den vand og holdbarhed og at ikke så mange mænd bruger/kender den.

Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml Spraygode minder, succeskøb
søren jakobsen,
Anmeldelse af "Cacharel Pour L'Homme Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Har i et stykke tid ledt efter dufte fra jeg var ung. Denne duft er en af dem. Har tidligere købt en duft fra min ungdom, som desværre ikke levede op til mine minder. Denne duft lever derimod fuldt ud op til mine minder. En duft som jeg vil købe igen. Frisk citrus med et strejf af kryderi.

Cacharel tidslinje

1980
2009
2006
1981
1981
Pour L'Homme
POUR L'HOMME

Cacharel Pour L’Homme udtrykker mandens kontraster; dristighed...

Cacharel
Kollektioner
PRIS FRA
248 kr
Cacharel Pour L'Homme
POUR L'HOMMECacharel Pour L’Homme udtrykker mandens kontraster; dristighed...