Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Bvlgari Herredufte

Fra slutningen af det 19. Århundrede og til den dag i dag er det italienske luksus mærke stadig en af de mest kendte og elskede mærker indenfor tøj og parfume industrien. Til trods for at grundlæggeren, Sotirios Voulgaris, stammer fra Grækenland er Bvlgari navnet kommet fra hans efternavn der blev oversat fra italiensk, hvor mærket blev etableret i 1877. Den første butik blev åbnet i Voulgaris hjemby Paramythia, Grækenland efterfulgt af Rom i 1884, hvor han åbnede sin anden butik i Via Sistina før den blev erstattet af den nuværende flagskibsbutik i Via dei Condotti, der blev indviet i 1905 med hjælp fra hans to sønner.

Bvlgari udvidede sig først internationalt med butikker i flere vigtige byer i løbet af 1970'erne. I mange år havde selskabet et prestigefyldt showroom i New Yorks 'The Pierre Hotel', som er et stort luksushotel overfor Central Park i New York. I løbet af 1980'erne besluttede den daværende administrerende direktør at mærket Bvlgari skulle tilbyde mere end blot smykker og tøj, så der kom tilbehør til såsom bælter, punge og andre små lædervarer der var lavet af de fineste materialer med det umiskendelige Bvlgari design. For at skille sig ud fra mængden fokuserede Bvlgari sig på at deres smykke design er karakteristisk, ofte med dristige, arkitektoniske design. De er også kendt for bruge farvede sten i unikke formater og alle ægte Bvlgari stykker har et unikt serienummer, der er registreret med virksomheden.

Den voksende succes for Bvlgari kan stort set skyldes deres 300 stærke butikker spredt over hele verden, de fleste ligger i de mest eksklusive shopping områder i verden. Den største butik er 10-etagers høj og kan findes i Bulgari Ginza Tower, Tokyo med 940 kvadratmeter butiksarealet, herunder sin egen restaurant og bar. I begyndelsen af 1990'erne blev det besluttet at Bvlgari kunne tilbyde andet end blot herremode og tilbehør hvilket var grunden til den første aftershave til mænd kaldt "Bvlgari Pour Homme” som blev skabt i 1996.

Den første duft fra Bvlgari blev rent faktisk udgivet i 1992 og var kontroversielt designet som en unisex duft, der har hed ”Eau Parfumée au Vert”. Efter et vellykkede salg af denne duft, har Bvlgari siden udgivet en række unisex dufte samt flere herre og kvinder dufte. En af de første cologne for mænd havde navnet "Bvlgari Pour Homme" (1996), og var den mandlige version der skulle supplere udgivelsen af hverdagsduften til kvinder ”Bvlgari Eau Fraiche "(1997) hvilket er en skovduft med grønne aromatisk noter. Andre populære linjer til mænd er "Aqva Pour Homme”, ”Bvlgari Man” og ”Aqva Amara” (2014).
Vis Mere