Bvlgari Herredufte

Fra slutningen af det 19. Århundrede og til den dag i dag er det italienske luksus mærke stadig en af de mest kendte og elskede mærker indenfor tøj og parfume industrien. Til trods for at grundlæggeren, Sotirios Voulgaris, stammer fra Grækenland er Bvlgari navnet kommet fra hans efternavn der blev oversat fra italiensk, hvor mærket blev etableret i 1877. Den første butik blev åbnet i Voulgaris hjemby Paramythia, Grækenland efterfulgt af Rom i 1884, hvor han åbnede sin anden butik i Via Sistina før den blev erstattet af den nuværende flagskibsbutik i Via dei Condotti, der blev indviet i 1905 med hjælp fra hans to sønner.

Bvlgari udvidede sig først internationalt med butikker i flere vigtige byer i løbet af 1970'erne. I mange år havde selskabet et prestigefyldt showroom i New Yorks 'The Pierre Hotel', som er et stort luksushotel overfor Central Park i New York. I løbet af 1980'erne besluttede den daværende administrerende direktør at mærket Bvlgari skulle tilbyde mere end blot smykker og tøj, så der kom tilbehør til såsom bælter, punge og andre små lædervarer der var lavet af de fineste materialer med det umiskendelige Bvlgari design. For at skille sig ud fra mængden fokuserede Bvlgari sig på at deres smykke design er karakteristisk, ofte med dristige, arkitektoniske design. De er også kendt for bruge farvede sten i unikke formater og alle ægte Bvlgari stykker har et unikt serienummer, der er registreret med virksomheden.

Den voksende succes for Bvlgari kan stort set skyldes deres 300 stærke butikker spredt over hele verden, de fleste ligger i de mest eksklusive shopping områder i verden. Den største butik er 10-etagers høj og kan findes i Bulgari Ginza Tower, Tokyo med 940 kvadratmeter butiksarealet, herunder sin egen restaurant og bar. I begyndelsen af 1990'erne blev det besluttet at Bvlgari kunne tilbyde andet end blot herremode og tilbehør hvilket var grunden til den første aftershave til mænd kaldt "Bvlgari Pour Homme” som blev skabt i 1996.

Den første duft fra Bvlgari blev rent faktisk udgivet i 1992 og var kontroversielt designet som en unisex duft, der har hed ”Eau Parfumée au Vert”. Efter et vellykkede salg af denne duft, har Bvlgari siden udgivet en række unisex dufte samt flere herre og kvinder dufte. En af de første cologne for mænd havde navnet "Bvlgari Pour Homme" (1996), og var den mandlige version der skulle supplere udgivelsen af hverdagsduften til kvinder ”Bvlgari Eau Fraiche "(1997) hvilket er en skovduft med grønne aromatisk noter. Andre populære linjer til mænd er "Aqva Pour Homme”, ”Bvlgari Man” og ”Aqva Amara” (2014).

Se alt
SE ANMELDELSER
Bvlgari Aqva Pour Homme Marine Toniq Eau de Toilette 50ml Spray
(14)
Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve Eau de Toilette 50ml SprayAxe Marine på steroider
Tine Eriksen,
Anmeldelse af "Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Hvis man gerne vil lugte som skoledrengenes omklædningsrum er den helt god. Den lugter meget voldsomt af billig havduft bodyshampoo og billig herredeodorant, nærmere bestemt Axe Marine i 20 potens Topnoterne er egentlig gode med en del citrus og noget melonagtigt (calone). Hjertenoterne er acceptable med kemisk ambragris (cascalone) , men ved bundnoterne går det helt galt. Her man valgt Ambroxan/Amberwood som er et kemisk fixativ i parfume som forlænger holdbarheden, men lugt ret voldsomt. Her har den bare fået hele armen og er blevet nærmest kvælende. Den siges at være ret tæt på "Sauvage" fra Dior, "Dylan blue" fra Versace eller "Chanel Bleu" som også har voldsomt meget Ambroxan. Jeg synes bare at den er voldsom og meget pubertær.

Bvlgari Aqva Amara Eau de Toilette 50ml SprayIkke som forventet, sød og ikke optimal
Sanne Christensen,
Anmeldelse af "Bvlgari Aqva Amara Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

En kammerat har den og til ham er den god men til min søn er den ikke helt så god . et godt råd at prøve den på huden først. Man reagerer nogle gange meget forskelligt på en duft

Bvlgari Aqva Amara Gavesæt 100ml EDT + 15ml EDTBedre en Terre d hermes
Jakob Jørgensen,
Anmeldelse af "Bvlgari Aqva Amara Gavesæt 100ml EDT + 15ml EDT" udgave

Det her er en parfume som også har en mandarin note, jeg vil dog sige at den er noget bedre end Terre d hermes, da den ikke er lige i ansigtet på en så man bliver overvældet.

Bvlgari Aqva Marine Eau de Toilette 50ml SprayKongerne af Aqva/Marine dufte
Johann Peisner,
Anmeldelse af "Bvlgari Aqva Marine Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Denne aqva/marine duft er fantastisk til en dag på stranden, i haven eller efter fitness. Er også egnet til have på på job, da den ikke stikker for meget ud. Holdbarheden på huden kan naturligvis variere fra hudtype til hudtype, men her har vi med en aqva/marine sommerduft at gøre og overordnet set holder de jo ikke lige så længe som de mere "tunge" dufte, men på mig holder den en 4-5 timer og resprayer hvis nødvendigt. Bvlgari's "Pour Homme" DNA går man ikke fejl af. Kan absolut anbefales.

Bvlgari Aqva Amara Eau de Toilette 100ml SprayBvlgari Aqva Amara, Edt 100ml
Karsten K.,
Anmeldelse af "Bvlgari Aqva Amara Eau de Toilette 100ml Spray" udgave

Denne duft fra Bvlgari bruger jeg til daglig.Virker meget tilbageholdende i sin duft, men desværre holder den ikke hele dagen.

Bvlgary Pour Homme Extreme Eau de Toilette 50ml SprayBvlgary Pour Homme Extreme, Edt, 50 ml
Karsten,
Anmeldelse af "Bvlgary Pour Homme Extreme Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Har i mange år været min egen personlige favorit.Den holder hele dagen lang og har en meget frisk duft.Prøv den til en festlig aften, og du bliver ikke skuffet.

Bvlgari Pour Homme Soir Eau de Toilette 50ml SprayBvlgari Pour Homme Soir, Edt, 50 ml
Karsten,
Anmeldelse af "Bvlgari Pour Homme Soir Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Er knap så god som "Pour Homme Extreme", men kan sagtens bruges i det daglige.Den går ikke så meget i dybden, men kan sagtens anbefales.

Bvlgari Man In Black Gavesæt 100ml EDP + 75ml Aftershave Balm + 75ml Shampoo og Shower Gel + ToilettaskeGodt tilbud på god duft
Gisle Breil,
Anmeldelse af "Bvlgari Man In Black Gavesæt 100ml EDP + 75ml Aftershave Balm + 75ml Shampoo og Shower Gel + Toilettaske" udgave

Jeg købte Bvlgaris Man in Black da jeg havde hørt den mindede om Spicebomb. Det gør den da også - ikke fordi de dufter ens, men der er noget familiært i kompositionen. Man in Black er mere "voksen".En moden orientalsk duft med noter af læder, varme krydderier, rom og lidt træ.

Bvlgari Aqva Amara Gavesæt 100ml EDT + 75ml Aftershave Balm + 75ml Shower Gel + PouchSuper frisk og behagelig sommerduft
Henrik Sørensen,
Anmeldelse af "Bvlgari Aqva Amara Gavesæt 100ml EDT + 75ml Aftershave Balm + 75ml Shower Gel + Pouch" udgave

Aqva Amara er en anderledes men særdeles frisk og opløftende duft, som er idel til forår og sommer. Især kan jeg godt lide den, fordi den ikke er en typisk duft med tydelige spor af mint-, citrus- og aquanoter, som i de fleste andre friske sommerdufte. Har en holdbarhed over gennemsnittet på min hud og kan duftes tydeligt efter en arbejdsdag på 8 timer.

Bvlgari Aqva Amara Gavesæt 100ml EDT + 15ml EDTBvlgari Aqva amara
Tom,
Anmeldelse af "Bvlgari Aqva Amara Gavesæt 100ml EDT + 15ml EDT" udgave

Super god duft fortolke hav duft meget bedre end aqvq homme og aqvamarine duften holder virkelig lang tid med super dejlig trail Dette produkt er et must have og passer perfekt til ferie og i varme klima, kan også bruges i kølig efterår, skønt duft!

Bvlgari Aqva Amara Gavesæt 100ml EDT + 200ml Shower Gel + 15ml EDTEn af Bulgari´s bedste serier til mænd
Peter Jacobsen,
Anmeldelse af "Bvlgari Aqva Amara Gavesæt 100ml EDT + 200ml Shower Gel + 15ml EDT" udgave

Fuld valuta for pengene og mere til. Her får du 100 ml EDT, shower gel og en lille EDT, som kan komme med i lommen eller i mappen på arbejde. En helt perfekt duft, som pt. ikke fåes billigere

Bvlgari Aqva Marine Aftershave Balm 100mlYderst tilfreds!
Anne Oxenbøll,
Anmeldelse af "Bvlgari Aqva Marine Aftershave Balm 100ml" udgave

Min mand er meget tilfreds med Bvulgari Aqua Marine aftershave Balm, og det er jeg også, da jeg er stærkt parfumeallergisk, og Bvulgari kan jeg tåle.....også parfumen, som den eneste, jeg har kunne finde i årevis! :-)

Bvlgari Aqva Amara Gavesæt 100ml EDT + 15ml EDTRigtig god duft
Laila Olsen,
Anmeldelse af "Bvlgari Aqva Amara Gavesæt 100ml EDT + 15ml EDT" udgave

80 tegn, ja så meget kan jeg ikke lige skrive om en duft. Men prøver. Den er god, rigtig god, ;) ;) ;) ;)

Bvlgari Aqva Pour Homme Marine Toniq Eau de Toilette 50ml SpraySpændende ny duft for os
Thilde Nielsen,
Anmeldelse af "Bvlgari Aqva Pour Homme Marine Toniq Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Denne - forhåbentlige - lækre duft er købt til min mand i julegave. Har hørt den skulle være god, så jeg glæder mig til at dufte den på ham <3

Bvlgari tidslinje

1992
2020
2019
2018
2018
Man Wood Essence
MAN WOOD ESSENCE

Man Wood Essence af Bvlgari er en træagtig duft til mænd. Det...

2017
2017
Aqva Pour Homme Atlantiqve
AQVA POUR HOMME ATLANTIQVE

Aqva Pour Homme Atlantiqve af Bvlgari er en træ aromatisk duft...

Man In Black Essence
MAN IN BLACK ESSENCE

Man In Black Essence af Bvlgari er en orientalsk og krydret duft...

2016
2016
Black Orient
BLACK ORIENT

Black Orient by Bvlgari er en orientalsk træ duft til...

Man Black Cologne
MAN BLACK COLOGNE

Man Black Cologne by Bvlgari er en orientalsk og blomsteret duft...

2015
2015
Aqva Divina
AQVA DIVINA

Aqva Divina by Bvlgari er en blomstret akvatisk duft til kvinder....

Eau Parfumee au The Bleu
EAU PARFUMEE AU THE BLEU

Eau Parfumee au The Bleu af Bvlgari er den fjerde udgave af Tea...

Eau Parfumee au The Noir
EAU PARFUMEE AU THE NOIR

Eau Parfumee au The Noir by Bvlgari er en orientalsk træagtig...

2014
2014
Bvlgari Aqva Amara
BVLGARI AQVA AMARA

Aqva Amara af Bvlgari er en maskulin og træagtig-akvatisk...

Man In Black
MAN IN BLACK

Man In Black af Bvlgari er en læderagtig herreduft. Man In...

2013
2013
Bvlgari Man Extreme
BVLGARI MAN EXTREME

Bvlgari Man Extreme af Bvlgari er en træagtig og aromatisk...

Omnia Indian Garnet
OMNIA INDIAN GARNET

Omnia Indian Garnet af Bvlgari er en orientalsk og blomstret duft...

2012
2012
Mon Jasmin Noir L'Eau Exquise
MON JASMIN NOIR L'EAU EXQUISE

Mon Jasmin Noir L'Eau Exquise af Bvlgari er en frisk og blomstret...

2011
2011
Aqva Pour Homme Marine Toniq
AQVA POUR HOMME MARINE TONIQ

Aqva Pour Homme Marine Toniq af Bvlgari er en energisk og...

Aqva Pour Homme Toniq
AQVA POUR HOMME TONIQ

Aqva Pour Homme Toniq by Bvlgari er en frisk og aromatisk duft...

2010
2010
Bvlgari Man
BVLGARI MAN

Bvlgari Man is a light and fresh fragrance for the modern...

2008
2008
Aqva Pour Homme Marine
AQVA POUR HOMME MARINE

Bvlgari Aqva Pour Homme Marine for mænd er en frisk duft med...

Jasmin Noir
JASMIN NOIR

Jasmin Noir fra Bvlgari er en charmerende, uimodståelig og...

2007
2007
Omnia Amethyste
OMNIA AMETHYSTE

Omnia Amethyste af Bvlgari er en blomster og træagtig duft til...

Omnia Crystalline
OMNIA CRYSTALLINE

Omnia Crystalline af Bvlgari er en blomstret og træagtig duft...

2006
2006
Pour Homme Soir
POUR HOMME SOIR

Pour Homme Soir af Bvlgari er en frisk og træagtig duft til...

2005
2005
Aqva Pour Homme
AQVA POUR HOMME

Aqua Pour Homme by Bvlgari er en frisk aromatisk træ duft til...

2004
2004
BLV NOTTE

BLV Notte til mænd er en sanselig version af den klassiske...

2003
2003
Eau Parfumee Au The Blanc
EAU PARFUMEE AU THE BLANC

Au The Blanc af Bvlgari er en frisk duft til kvinder. Den...

2001
2001
BLV
BLV

BLV af Bvlgari. Dette er en aromatisk og træagtig duft til...

BLV Pour Homme
BLV POUR HOMME

I år 2001 udgav Bvlgari BLV Pour Homme. Det er en parfume med...

1999
1999
Bvlgari Extreme
BVLGARI EXTREME

Extreme af Bvlgari er en frisk, aromatisk og træagtig duft til...

Pour Homme Extreme
POUR HOMME EXTREME

Pour Homme Extreme by Bvlgari er en ctrus. træ og krydderet duft...

1998
1998
Petits et Mamans
PETITS ET MAMANS

Petits Et Mamans by Bvlgari er en frisk, floral duft til...

1997
1997
Pour Homme
POUR HOMME

Bvlgari Pour Homme er en aromatisk duft til mænd der blev...

1996
1996
Black
BLACK

Bvlgari Black er en forfriskende parfume med noter af mos og...

1993
1993
Eau Parfumee au The Vert
EAU PARFUMEE AU THE VERT

Eau Parfumee au The Vert by Bvlgari er en citrus aromatisk duft...

Bvlgari
Kollektioner
PRIS FRA
234 kr
Bvlgari Aqva Divina
AQVA DIVINAAqva Divina by Bvlgari er en blomstret akvatisk duft til kvinder....
PRIS FRA
115 kr
Bvlgari Aqva Pour Homme
AQVA POUR HOMMEAqua Pour Homme by Bvlgari er en frisk aromatisk træ duft til...
PRIS FRA
150 kr
Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve
AQVA POUR HOMME ATLANTIQVEAqva Pour Homme Atlantiqve af Bvlgari er en træ aromatisk duft...
PRIS FRA
115 kr
Bvlgari Aqva Pour Homme Marine
AQVA POUR HOMME MARINEBvlgari Aqva Pour Homme Marine for mænd er en frisk duft med...
PRIS FRA
237 kr
Bvlgari Aqva Pour Homme Marine Toniq
AQVA POUR HOMME MARINE TONIQAqva Pour Homme Marine Toniq af Bvlgari er en energisk og...
PRIS FRA
629 kr
Bvlgari BLV Pour Homme
BLV POUR HOMMEI år 2001 udgav Bvlgari BLV Pour Homme. Det er en parfume med...
PRIS FRA
146 kr
Bvlgari Bvlgari Man
BVLGARI MANBvlgari Man is a light and fresh fragrance for the modern...
PRIS FRA
462 kr
Bvlgari Eau Parfumee au The Bleu
EAU PARFUMEE AU THE BLEUEau Parfumee au The Bleu af Bvlgari er den fjerde udgave af Tea...
PRIS FRA
197 kr
Bvlgari Man Black Cologne
MAN BLACK COLOGNEMan Black Cologne by Bvlgari er en orientalsk og blomsteret duft...
PRIS FRA
270 kr
Bvlgari Man In Black
MAN IN BLACKMan In Black af Bvlgari er en læderagtig herreduft. Man In...
PRIS FRA
480 kr
Bvlgari Man In Black Essence
MAN IN BLACK ESSENCEMan In Black Essence af Bvlgari er en orientalsk og krydret duft...
PRIS FRA
436 kr
Bvlgari Man Wood Essence
MAN WOOD ESSENCEMan Wood Essence af Bvlgari er en træagtig duft til mænd. Det...
PRIS FRA
222 kr
Bvlgari Omnia Amethyste
OMNIA AMETHYSTEOmnia Amethyste af Bvlgari er en blomster og træagtig duft til...
PRIS FRA
359 kr
Bvlgari Omnia Crystalline
OMNIA CRYSTALLINEOmnia Crystalline af Bvlgari er en blomstret og træagtig duft...